Frisørsalongene har åpnet opp og du har kanskje vært så heldig og møtt frisøren din og fått tilbake den fine hårfargen din. Da er det ekstra viktig å ta vare på den, så den holder seg fresh til neste frisørbesøk. Uansett om du farger håret lyst, rødt, mørkt eller noe midt imellom, er det viktig å bruke produkter tilpasset farget hår for å bevare fargen og gløden så lenge som mulig.

 

Perfectly blonde/cool blonde

 

Vi i skandinavia elsker blonde toner og har en forkjærlighet for kaldt blondt hår. For å bevare den kalde hårfargen du forlot frisørstolen med er det alfa og omega å ta vare på håret ditt hjemme med riktige hårprodukter. Color Vitality Blonde serien er lillapigmentert og gjør fargen klarere og reduserer gule toner, samtidig som den er pleiende, flokeløsende og forsegler fargen. 

 

Produktene inneholder naturlige ingredienser og er formulert med rabarbra og lavendel for å fremheve lysfargen og berolige hodebunnen. 

 

Tips: La shampooen virke i et par minutter før du skyller for ekstra kaldt skjær.

 

Tips: Perfekt for gutta som ønsker å bevare en kald askeblond nyanse.

 

 

 

Color proof

 

Ta vare på den nydelige hårfargen din slik at den ikke falmer med Color Vitality Shampoo og Conditioner. Denne superduoen inneholder de naturlige ingrediensene syrin og ingefær for beroligende og skånsom rengjøring. Produktene er utviklet med et unikt ProColor Shield som gir ekstra beskyttelse av fargen.

 

Color Vitality Shampoo fremhever glansen og forsegler fargen. Den har en sultfatfri formula som er skånsom for håret. Shampoen er rik på antioksidanter som beskytter fargepigmentene mot frie radikaler og andre ytre påvirkninger. Color Vitality Conditioner (link) pleier håret og gjenoppretter glansen i fargebehandlet hår.

 

Visste du at: rød er den sjeldneste hårfargen og finnes kun hos 1% av befolkningen. Enda en grunn til å ta ekstra godt vare på rødfargen din.

 

 

 

Vask med sulfatfrie produkter

 

Begge shampoene i Color Vitality serien er sulfatfrie. Men hva betyr egentlig det? Sulfater er vaskeaktive stoffer som brukes i de fleste shampoer, såper og tannkremer. De gjør at produktene skummer og renser godt. Sulfater er ikke farlig, men er du opptatt av å bevare fargen i håret kan en shampo som inneholder sulfat rense litt «for godt». 

 

Moist Repair Cleansing Conditioner er også et godt alternativ for å ta vare på hårfargen din fordi den er sulfatfri med et mildt vaskeaktivt stoff som trekker ut mindre fargepigmenter. Serien passer alle med normalt, tørt eller skadet hår som ønsker å gjenopprette fuktighetsbalansen. Alle produktene inneholder aloe vera og vanilje for fuktighet, pleie og en himmelsk duft! 

 

 

 

Ditt grønne valg

Våre produkter tar ikke bare vare på hårfargen din, men også planeten vår. For oss er bærekraft og miljø viktig og derfor er de fleste av våre produkter veganske, parabenfrie, dermatologiske godkjente. Vi bruker gjenvinnbar emballasje i våre produkter og de er selvfølgelig ikke testet på dyr. Alle våre produkter inneholder naturlige ingredienser.