Bli med oss på en kurshelg fylt med faglig påfyll og inspirasjon, i tillegg til sosiale bekjentskaper og deilige storbyvibber helgen 17-19. april.

På scenen står KMS sin internasjonale gjesteartist Daniel Felix Bruns. Han har vært en del av KMS Germany sitt team siden 2018 og er nå i KMS Global Style Council. Han startet sin karriere i Hannover i 1996 med lidenskap for mote. I 2003 flyttet han til London hvor han har vunnet British Artistic Team of the year Award hele tre ganger som en del av Treveor Sorbie International Art Team. Flere år har han jobbet backstage på både Berlin og London Fashion Week for blant annet Burberry, Vivienne Westwood, Esprit og Jenny Packham. I dag driver han salongen Bruns & Bruns sammen med sin bror. 

 

I tillegg til vår internasjonale gjesteartist står også våre egne @stian.holter, @paal.landfald og @ingvild_borgevad på scenen. Det blir faglig påfyll og inspirasjon med salongvennlige frisyrer og stylinger. Vi er inspirert av motebildet hvor man har fokus på vidde og fylde med naturlige og alternative teksturer. Vi ser også en tendens mot kortere hår.

Kurshelgen er ikke bare fag, det er rett og slett en herlig kombinasjon av fag, storbyvibber og sosiale sammenkomster. Du får mulighet til å tilbringe tiden med nye og gamle kollegaer, nyte deilig mat, shoppe vår- og sommertrendene og å være med på en reise fra vest til øst i Oslo. På fredag tar vi turen til det nye in-stedet Michaels som tilbyr deilige smaksopplevelser og fantastisk helgestemning. Etter det faglige programmet på lørdag blir det lek og moro med 18-hulls minigoft på Oslo Camping. Her er det lavterskel på golfferdigheter og fokus på å ha det gøy. Deretter går turen videre til Hitchhiker, som er en superkul street-food restaurant i det populære området Vulkan. 

Vi gleder oss til å se dere!

 

 

 

Bilder:

https://www.facebook.com/hitchhiker.oslo

https://www.michaels.no