Joico er NR 1. på kur og gjenoppbygging av skadet hår. Nå tilbyr vi også kurer som forhindrer at skade oppstår! Her er en kurguide som vil hjelpe deg å velge riktig kur til din hårtype.

PROTEINKUR - KÅRET TIL BESTE HÅRKUR I OVER 20 ÅR! 
K-PAK RECONSTRUCTOR er en proteinkur som gjenoppbygger hele hårstrukturen og bringer håret tilbake til sin opprinnelige sunne tilstand. Anbefales for kjemisk behandlet, skadet hår. Det finnes simpelthen ingen bedre måte å gjenoppbygge et skadet hår på! Anbefales 1-3 ganger i uken. For optimalt resultat i kombinasjon med K-PAK Intense Hydrator på porøst skadet hår.

KJØP HER

FUKTIGHETSKUR 
K-PAK INTENSE HYDRATOR er for deg som har tørt, skadet, kjemisk behandlet eller naturlig tørt hår. Gjenoppretter fuktighetsbalansen, lukker skjellaget, gir nytt liv til håret, fantastisk glans og kambarhet. Håret blir sterkt, smidig og enkelt å style.

KJØP HER

 

PROTEIN- OG FUKTIGHETSKUR
K-PAK REVITALUXE Kombinasjonen av både proteiner og fuktighet gjør denne kuren til en ekte “quick-fix”- perfekt i en travel hverdag.For normalt til tørt, skadet hår som ikke er veldig porøst. Super å bruke istedenfor conditioner i perioder for å ivareta et sunt hår.

KJØP HER

KUR FOR FARGEBEHANDLET HÅR - KÅRET TIL BESTE NYE HÅRKUR! 
K-PAK COLOR THERAPY LUSTER LOCK Fremhever – og forlenger fargens holdbarhet, gjenoppbygger, pleier og gir en utrolig glansfull overflate på håret. Inneholder bl.a. argan olje som gir silkemykt hår som er enkelt å gre og style.

KJØP HER

 

KUR FOR BLONDT HÅR
BLONDE LIFE BRIGHTENING MAVQUE Blondinenes favoritt! For normalt eller kjemisk behandlet hår. Gjør blondfargen klar, lys og glansfull ved å fjerne belegg, nøytralisere klor og spor av mineraler som gjør blondt hår matt og gult. Samtidig gir den masse fuktighet, kambarhet og fantastisk glans.

KJØP HER


FUKTIGHETSKUR
MOISTURE RECOVERY TREATMENT BALM For tykt, grovt uregjerlig eller tørt hår. Dette er en intensiv fuktighetskur som gir elastisitet, mykhet og nytt liv til tørt, grovt hår. Håret blir mykt, medgjørlig og fuktighetsrikt.

KJØP HER

DEFY DAMAGE PROTECTIVE MASQUE
Aldri før har vi solgt så mye av en kur etter lansering. Vår nye Protective Masque passer alle håtyper og for deg som vil beskytte håret mot skade. Kuren pleier og styrker hårets bindinger og bevarer fargen lenger. Motvirker splittede hårspisser og beskytter mot ytre påvirkninger og varmestyling. Håret blir umiddelbart sterkere mer motstandsdyktig, smidig og glansfullt.

KJØP HER