Denne sesongen byr på mange nye trender og frisyrer, samt enkelte gjengangere som alle er verdt å teste ut. Fra helt kort pannelugg og skulderlangt hår, myke bober, håraccessoirer til blanke lokker. En av de største tendensene i år og også vår favoritt er blankt og skinnende hår.

Nå skal håret være velfrisert, sunt, blankt og skinnende. Vår nye serie Defy Damage vil gi deg nettopp dette. Serien består av en salongbehandling og tilhørende hjemmeprodukter. Serien vil gi deg en ny definisjon av sunt hår. Salongbehandlingen er en effektiv og intensiv behandling som gjenoppretter hårets bindinger, styrker og tilfører fukt. Håret beskyttes mot skade og ser sunt og glansfullt ut etter bare en gangs bruk. Serien tilbyr også tilhørende hjemmeprodukter som gjør at du enkelt kan ta med deg denne følelsen hjem. 

 

Visste du at håret ditt akkurat som huden din utsettes for skade i form av ytre påvirkninger hver eneste dag? Disse ytre påvirkningene kan være forurensning, innendørs fyring, vær og vind. Samt at hårets kvalitet svekkes ved bruk av varmeverktøy og ved kjemisk behandling. Defy Damage bekjemper disse skadene før de oppstår og beskytter håret ditt fra innerst til ytterst. En av hemmelighetene bak denne serien er Rose Hip Oil som også er mye brukt i hudpleie takket være dens reparerende egenskaper. Oljen er kjent for å tilføre fukt, bidra til å gjenopprette en glød og jevne ut skader. Med Defy Damage vil du få opplevelsen av et sunt, mykt og skinnende blankt hår du aldri før har opplevd. Denne serien må oppleves for å virkelig forstå hva den gjør med håret ditt. Fås kjøpt hos din nærmeste Joicofrisør. Les mer om Defy Damage her: http://www.tendenz.net/Blogg/NYE-DEFY-DAMAGE

I skjønnhetsverden har det den siste tiden florert med nude nyanser, både i skyggepaletter, på lepper og neglelakk. Nå ser vi også trenden på hår. Derfor lanserer Joico nyheten LumiShine Nude Glow Collection i april. En perfekt fargeserie for å oppnå en rik, luksuriøs farge med enestående glans!