De fleste vet at man først trenger en god foundation og “base” på huden, for å få best mulig resultat når man sminker seg. Huden blir jevnere, får finere glans og makeupen sitter bedre og lengre. Det samme gjelder håret!

For å oppnå best stylingresultat og lengst holdbarhet, er det viktig å jevne ut porøsiteten i håret før man påfører produkter med hold. Det håret først trenger er vitaminer og fuktighet. Det vi ofte gjør feil er å starte med produkter med for sterkt hold. Det gjør at frisyren klapper sammen, mister glans og blir mindre medgjørlig. Vi gir deg oversikten over hvilke preppeprodukter du bør bruke til ulike hårtyper:

ALLE HÅRTYPER:
Det finnes mange typer preppe-produkter som passer alle hårtyper. Uansett om du velger et skum, spray eller krem vil håret få et jevnere utgangspunkt som igjen vil bedre stylingens holdbarhet.

STRUCTURE Foundation / K-PAK Leave-in Protectant / K-PAK Split End Mender /
K-PAK Smoothing Balm /MOISTREPAIR revival creme / SILKSHEEN leave-in conditioner /
HAIRSTAY style boost / SENSCIENCE PROFORMANCE Actif Mist

KRØLLETE, FRIZZY OG GROVT HÅR:
Felles for krøllete, frizzy og grovt hår er at de trenger fuktighetsrike produkter som roer ned brus og beskytter mot luftfuktighet.

SMOOTH CURE Leave-In Rescue Treatment / CURLUP leave-in conditioner

 

KJEMIST BEHANDLET OG PORØST HÅR:
Et kjemisk behandlet eller porøst hår trenger proteiner som gjenoppbygger og styrker innenfra. Dette vil gjøre håret mer elastisk og mottagelig for styling. 

K-PAK Liquid Reconstructor

 

FOR TYNT, FINT HÅR:
Har du tynt, fint hår er det viktig å velge produkter som tilfører pleie uten å tynge håret. Et lett eller vektløst produkt vil være det beste grunnlaget for langvarig styling på denne hårtypen.

ADDVOLUME body build detangler

3 HUSKEREGLER FOR EN VELLYKKET STYLING:

1: Start alltid med et preppeprodukt for å gi håret den beste basen for videre styling.

2: Bruk produkter med stekt hold til slutt.

3: Bruk stylingproduktene riktig. Spør frisøren din!