Lurer du på hva du skal gjøre med håret til valentinsdagen? Les mer om produkt og styling tips for å sette opp håret i en romantisk frisyre med roser.
frisyren1-628x252
produkter

Start med å preppe håret for å jevne ut porøsiteten og for at stylingen skal sitte bedre. På dette håret som er normalt til tykt, brukte vi JOICO K-PAK Leave in Protectant. Påfør deretter et produkt med godt hold, vi brukte JOICO JoiGel Medium fra rot til spiss. Føn håret tørt.

 

1

1: Del håret inn i tre deler, spray på JOICO Iron Clad for varmebeskyttelse, før du fletter hver del. Jo høyere opp på hodet du starter flettene, jo mer volum skaper du.

2

2. Varm opp flettene med en rettetang ved å klemme stylingjernet over  flettene, hold i noen sekunder. Gjenta over hele fletten. Her har vi brukt et hvitt 360 flatgjern fra HH Simonsen.

3_

3. La håret bli helt avkjølt før du løser opp flettene. Nå har du et godt grunnlag for å lage en løs oppsetning som varer. På tynne fine hår trenger du ikke gjøre punkt 1 og 2, men starte på punkt 4.

4-5

4. og 5. Spray JOICO  Flip Turn inn ved røttene for å skape volum. Løft opp håret før du sprayer.

6

6. Del inn fra øre til øre, over kronepartiet. Har du  en sterk verv ved kronepartiet, deler du inn under verven. Tvinn så håret med to deler. (Fest enden med et midlertidig strikk for å holde det på plass.)

7

7. Løs forsiktig opp i tvinningen ved å trekke i håret, så  den blir dobbel så tykk.

8

8. Gjenta det samme prosess på sidene.

9-10

9. Lag et, eller flere festepunkt for  
blomster ved å sette to spenner i kryss.

 

10. Dandér tvinningene slik du vil ha dem og fest dem med spenner.

11-628x235

11. Bruk store lus, og stikk igjennom blomsten.

12

12. Bruk krysspunktene du lagde tidligere, og stikk lusene med blomstene i de, da sitter de godt. Vær kreativ og plasser blomstene der du ønsker dem.

13

13. Avslutt med Flip Turn for å låse frisyren. Jo mer du bruker av Flip Turn, jo sterkere hold blir det. Vi har også brukt Blomdahls hudvennlige Golden Rose øredobber.