MARSALA –er en av trendfargene vi vil se mye til innen interiør, fashion og make up i 2015. Fargen er både varm og oppsiktsvekkende, men samtidig rolig og behagelig. Vi elsker den!
marsala_1

Designere som Victoria Beckham, Valentino og Maison Martin Margiela er noen av designerne som har plukket opp fargetrenden på catwalken for SS15.

Vi har latt oss inspirere og deler noen lekre fargetips for få “Marsala looken” i håret fra et lyst og et mørkt utgangspunkt, for deg som har lyst til å ta den litt lenger enn Marsala negler og klær

fashion
marsala_bilder2

                       GET-THE-LOOK                        

                           JOICO Vero K-PAK Color Marsala farge 
                           utifrafra et lyst -og et mørkt utgangspunkt.

                           Er du frisør og ønsker fargeresept – klikk her.  

harfarge_1

Hvordan bevare fargen?

For å bevare intensiteten, glansen og holdbarhet i hårfargen din, er det viktig å bruke riktig pleieprodukter hjemme. K-PAK Color Therapy inneholder en unik teknologi som forsegler fargen som sikrer lang holdbarhet og en glansfull farge.

Har du testet K-PAK Color Therapy Oil?  –Den er unik fordi den forsegler, gjenoppbygger og pleier -uten å tynge håret. En herlig nyhet til dere JOICO lovers og som elsker K-PAK Oil,- nå kommer den snart på spray!

kpak_group_1

 

violetshampoo1

For normalt fargebehandlet hår, & bevarer klarheten i hårfargen. Gir sterkt, glansfullt og vakkert hår som føles sunt og mykt.

vaskestol_ogstol

INTERIØR

Pietranera og Karisma har lagt til rette for å kunne imøtekomme årets farge, Marsala. Her ser du Amy stol og Zone Pro vaskestol trukket i den fantastiske H23 skai. Amy har fått en grå sittepute som en nydelig kontrast til Marsalas dype juveltone.

Kilder: 
http://www.blisstree.com/2012/02/09/food/valentines-day-indulgences-you-dont-have-to-give-up-384/
Liam Rimmington – http://instillmotion.tumblr.com/