Solbeskyttelse til håret


De fleste av oss er flinke til å beskytte huden mot solen i sommersesongen, men vi har lett for å glemme at håret også utsettes for skadelige UV-stråler. Sol og saltvann bidrar til at håret blir tørt, slitt og mister sin naturlige glans.

For å bevare håret sunt og beskytte fargen er det ekstra viktig i sommermånedene å gi håret rikelig med pleie og fuktighet. Et sunt hår er ikke bare flott å se på, det er også lettere å style ettersom stylingprodukter gir bedre resultat på et pleiet hår. 

Husk at håret eksponeres like mye for UV-ståler om du er på stranden eller i byen. De fleste produkter i KMS inneholder UV-beskyttelse. Her er noen tips til å finne det rette UV-beskyttende produktet for deg som er perfekte å ha med i vesken i sommer. 

UV-beskyttelse & VOLUM
ADDVOLUME body build detangler er en vektløs leave-in conditioner som pleier håret og gir fylde.

UV-beskyttelse & FUKTIGHET
Den ultralett sprayen MOISTREPAIR leave-in condioner løser floker, tilfører fuktighet og pleier håret.

UV-beskyttelse & KONTROLL
TAMEFRIZZ de-frizz oil er en lett, hurtigabsorberende hårolje rik på pleie uten å tynge. Kontrollerer brus og samler håret.

UV-beskyttelse &  GLANS
Leave-in sprayen fra SILKSHEEN gir et mykt, glansfult resultat. 

AFTERSUN TIL HÅRET
MOISTREPAIR revival creme er en deilig leave-in krem av en fuktighetsbombe som pleier og reparerer håret, i tillegg forbedrer kambarheten. Brukes på håndkletørt hår for umiddelbar fuktighet og flokeløser. Påfør ekstra produkt i tørt hår for ekstra fuktighet uten å tynge håret. En favoritt hos både menn og kvinner.