Sunt hår er oppsiktsvekkende og vakkert. Med sin vitalitet, farge, glans og utstråling kan et sunt hår lyse opp et helt rom. Vi har et navn for denne utstrålingen, vi kaller det "JOI".
the_joi_of_healthy_hair

"JOI" er vår viktigste oppgave og gjennomgående i alt vi gjør i JOICO. Hver og en av våre produkter og behandlinger er utviklet for å gi deg et sunt, sterkt hår og glansfulle vakre farger.

870x80_tagline

Vårt nye slagord "the joi of healthy hair" er et budskap som kommuniserer positive følelser kombinert med vitenskap og sunt hår. Det er mer enn bare et løfte, det er en garanti.

Hva er hemmeligheten?
Vår suksess bygger blant annet på at JOICO som første fimra, innså viktigheten av å benytte alle de 19 aminosyrene som håret vårt er bygget opp av i vår patenterte teknologi Quadramine Complex.

Ved å kopiere hårets naturlige oppbygging av keratin og protein og å kombinere dette med rett molekylærvekt, gjør at de positivt ladede proteinene kan trenge helt inn til margen. Sammen med Bio-Advanced Peptide Complex, gir JOICO produkter total og langvarig gjenoppbygging av håret fra innsiden og ut!
 
Flytende hår på flaske, rett og slett. Hvilken bedre måte kan man gjenoppbygge et hår på?

blogpost_bilde_01