Salongen BILLYs i Aker Brygges gamle verkstedlokaler skiller seg ut blant frisørsalonger i Norge. Blant spesialdesignet inventar finner vi møbler fra Tendenz Interiørdesign.
Vaskesone

Vi gratulerer BILLYs på Aker Brygge med en fantastisk flott og annerledes salong som virkelig skiller seg ut i mengden. Dette er en salong med høy standard, og med et meget godt gjennomført design. Salongen ligger i de gamle verkstedlokalene på Aker Brygge, og matcher det røffe godt med sitt distinkte uttrykk. Lokalene til BILLYs strekker seg over to etasjer, og har en urban og rustikk luksus. Det er rikelig med plass til kundene, slik at de får ro og avstand til hverandre, noe som virkelig sørger for en spesiell opplevelse. Omgivelsene byr på en rolig atmosfære, noe som er viktig for totalopplevelsen.

Salongen

Salongen er også nominert til Designers Saturday Awards Best Interior 2015. Det er Vigdis Apeland Bergh og Marte Roverud Fredriksen fra INNE Design som har stått for designet av salongen, og de var også vinnerne av prisen de to foregående gangene. Tendenz Interiørdesign er stolte av at de ble valgt som leverandør.

Mye av innredningen er spesialdesignet for BILLYs av INNE Design, men de har valgt frisørstolen Cut Cromato og salstolen Harleyfra Karisma, og vaskestolen Zone Pro Jet Massage fra Pietranera. Alt er trukket i patinert skai i grått og cognac, og står vakkert sammen med de øvrige materialene i salongen.

Vi ønsker dere lykke til!

Billys collage