Ukedager er travle og de fleste har ikke tid til flotte englebølger og glamorøse updos. Her gir vi deg raske og enkle stylingtips som gir det lille ekstra i hverdagen.
GRAFISKE SPENNER

Vær kreativ med spennene og sett de opp i mønster eller grafiske former. Her er et enkelt oppsett som danner en trekant og samtidig får håret vekk fra ansiktet. For et mer rufsete uttrykk kan du bruke HAIRPLAY sea salt spray fra KMS California.

HESTEHALE MED METALLSPENNE
Den klassiske hestehalen kan oppgraderes med twister og metallspenner for et mer pyntet uttrykk. Samle håret i nakken, del håret i to seksjoner og tvinn en runde utover på begge sider, fest med en strikk og sett på metallspennen. For en ekstra holdbar look kan du bruke HAIRSTAY maximum hold spray fra KMS California.

FLETTET CHIGNON
En enklere form for chignon er den flettede chignonen. Start med en lav flette og twist den rundt til en lav chignon og fest med en ekstra hårstrikk, eventuelt spenner. Start med TAMEFRIZZ de-frizz oil fra KMS California dersom du ønsker en mer glansfull og glamorøs look.

TILFELDIG KNUTE
For en laidback og kul look kan du lage denne enkle frisyren. Dersom du ønsker et matt resultat start med HAIRPLAY makeover spray fra KMS California, spray på og rufs til håret så produktet fordeler seg jevnt. Ta håret gjennom strikken en gang. Deretter tar du bare halve håret gjennom andre gang, så det blir en liten knute. Resten av håret tvinner du rundt strikken. Fest med spenner.

TIPS! Bruk gjerne gjennomsiktig strikk fra The O om looken krever at strikken ikke skal synes.
Foto: www.majaigland.blogspot.no / www.pinkflamingokisses.com / www.byrdie.com / www.muchomuchobuenobueno.com