Vi ønsker at enda flere skal få gleden av å jobbe med JOICO. Opplev vår unike teknologi som gjenoppbygger 
håret under fargeprosessen og gir fantastiske resultater! JOICO tilbyr farger til "the true colorist" med Vero 
K-PAK Color og til deg som ikke ønsker å formulere mer enn nødvendig tilbyr vi nå nyheten LumiShine. Felles for LumiShine og Vero K-PAK Color er at de gir glansfulle farger og sunt vakkert hår!

I tillegg tilbyr vi en rekke farge- og tilleggsbehandlinger som kan brukes på tvers av begge seriene.

Vero K-PAK Color
KREATIV FRIHET 
Vero K-PAK COLOR er en ren fargeserie, som betyr at du som frisør kan tilby kundene dine noe helt unikt. Du kan skreddersy en individuell farge tilpasset hver enkelt kunde! For deg som frisør betyr det total kreativ frihet og en spennende hverdag, som bare du selv kan sette begrensninger for. 
PATENTERT TEKNOLOGI 
Vero K-PAK Color System er bygget på vår patenterte unike teknologi; Quadramine Complex – som gjør at håret gjenoppbygges og pleies under fargeprosessen med hårets egne byggesteiner. 
SKÅNSOM INNFARGING OG PLEIE 
Aminosyrene Lycine og Lecetin har to hovedoppgaver; sørge for lavt ammoniakkinnhold og mykgjøre skjellaget, som gjør at fuktighet og fargemolekyler transporteres skånsomt inn i håret. (Trans Cuticle Delivery System og molekylærvekt 150-2500).
INNOVATIV 
Vero K-PAK System følger markedets trender og utvikling. I systemet tilbyr vi “quick fix” behandlinger, Intensity Color range og lysningsprodukter, som jobber i samsvar med våre farger. 
BESTE SALONGBEHANDLING
Til skadet hår tilbyr JOICO K-PAK Hair Repair System, det beste kursystemet som opprettholder kvaliteten etter fargebehandlingen.

LumiShine
LumiShine er en ny komplett fargeserie som består av ferdigformulerte farger. Serien er enkel å bruke og forstå. Den leverer vakre fargeresultater, gir optimal kondisjon og eksepsjonell glans!
LumiShine består av 3 avanserte formler som gjenoppbygger, pleier og gir intense glansfulle fargeresultater.
 
MED ARGIPLEX TEKNOLOGI
Arginine Replacement System
Arginin er den aminosyren som enklest brytes ned ved tradisjonell hårfarging. LumiShine gjenoppretter derfor denne viktige aminosyren med Arginine Replacement System. Håret kjennes sterkere og bedre etter fargebehandlingen.
• Fargemolekylene transporteres dypt inn i fiberlaget som resulterer i farger med en lang holdbarhet.
• Lavt ammoniakkinnhold og mild behagelig duft.  
 
PATENTED CONDITIONING COMPLEX
Pleier og beskytter håret.
QUADRAMINE COMPLEX
I tillegg har LumiShine JOICO's patenterte teknologi Quadramine Complex, med sin ultimate evne til å gjenopp- bygge håret fra innerst til ytterst. Teknologien sørger for at hårkvaliteten opprettholdes samtidig som håret farges.

AGE DEFY– anti-age hårfarge
Joico tilbyr noe helt unikt for en stor målgruppe.
Nemlig anti-age farger for aldrende hår!

Aldrende hår er ikke bare grått hår, i likhet med huden vår mister håret sin elastisitet, blir skjørere og endrer ofte tekstur med alderen. Age Defy fargene tilbakefører tapte aminosyrer og lipider som gjør aldrende hår mykere, sterkere og mer ungdommelig, i tillegg til fantastisk fargeresultat og glans! Kunder som har aldrende hår er kanskje din aller største målgruppe. Ved å tilby Age Defy farger, tilbyr du det beste alternativet for denne kundegruppen!
Vero K-PAK Intensities
Fargene gir deg total kreativ frihet. Brukes rett fra tuben eller blandes sammen for å skreddersy farge tilpasset kundens ønske. Varighet opptil 15 sjamponeringer.

DUO LIGHT
Lysner opp håret og farger inn karamelltoner i en og samme prosess! Perfekt til frihånds- teknikker, rask og gir fantastisk glans og kondisjon!
BLEKING – pulver & crème
Begge er rike på fuktighet, gir kontrollert og jevn opplysning opptil 8 nyanser. Håret etterlates glansfullt og sunt.

INSTANT GLOSS TONERS
Flytende tonere spesielt utviklet for lyse hår. Gir fantastisk glans og korrigerer uønskede pigmenter i lysfarget og bleket hår. Kondisjonen på håret blir optimal.
BASE BREAKERS
Lysner naturlig hårfarge en nyanse lysere på 10 minutter! Perfekt quick fix. Ammoniakkfri og tilbys i nyansene Natural og Cool.

H.K.P. – flytende hår
Hydrolisert keratin protein som tilfører hårets egne byggesteiner – de 19 aminosyrene håret er bygget opp av. H.K.P. ivaretar kvaliteten og sikrer optimalt resultat på håret under fargeprosessen, bleking og kjemiske behandlinger.
K-PAK HAIR REPAIR SYSTEM
Den beste salongbehandlingen satt i system, som gjenoppbygger hele håret og gir optimale resultat ved kjemiske behandlinger.