DuoLight gir deg mulighet til å lysne opp og farge inn, i en og samme prosess. Den gir et fantastisk glansfullt og nydelig sluttresultat!
Bilde2

Vi har latt oss imponere og inspirere av nydelige karamelltoner, nå lanserer vi også DuoLight Copper! DuoLight gir deg mulighet til å lysne opp og farge inn, i en og samme prosess. Den gir et fantastisk glansfullt og nydelig sluttresultat! Passer perfekt til dagens fargetrender og kan brukes etter eget ønske i folieteknikker eller frihåndtsteknikker.
•     Lysner 4-5 nivåer på naturlig eller fargebehandlet hår.
•     Lysner opp og farger inn i en og samme prosess.

bilde_duolights

Alle Duolight produktene inneholder Joico sin unike Quadramine Complex som gjennoppbygger håret under fargeprosessen med Shea Butter og Rice Powder. Duolights beskytter og pleier håret og etterlater håret i optimal kondisjon.

Blogpost_bilde_870x650

FARGERESEPT
Grunnlag: Ufarget hår, naturlig nivå 5 
Bayalage-teknikk - visualiser plassering av stripene man legger.
Formula 1: DuoLight Caramel og 3% (10 VOL) 1:1
Formula 2: DuoLight Butterscotch og 3% (10 VOL) 1:1

Tips: Hvis håret er veldig pigmentert av kunstig farge kan det være lurt å bruke 6% i stedefor 3% så du oppnår nok opplysning når du jobber med frihåndsteknikker.

TIPS:
Har du en kunde som ønsker å gå fra en mørk til lys farge er DuoLight et flott alternativ i stedet for å bleke kundens hår første gang. Du oppnår en glansfull og fin farge, i stedet for kun et opplysnet resultat uten fargepigmenter, som en bleking vil gi. Det er ingen problem å lysne videre i neste runde med bleking hvis hårkvaliteten tillater det og kunden ønsker dette. Det vil spare mye tid på et salongbesøk ved å bruke DuoLight i stedefor å skulle lysne opp og farge inn med en vanlig fargebehandling. 

bilde_duolights_2

Joico K-PAK Protective HairsprayK-PAK Protect & Shine Serum og Smooth Cure Thermal Styling Protectant

 

Velg riktig produkt til din hårfarge, les mer om 
hvilket Color Infuse/Balance produkt som er riktig for deg.

bilde_duolights_3