Herrefarger er stadig noe vi får spørsmål om i vår frisørhverdag. De fleste herrer ønsker seg kalde og naturlige farger. Så lenge du har gode resepter er det ingen grunn til å ikke tilby dette til dine herrekunder! Så her deler vi noen fantastiske resepter til akkurat dette.

Herrefarger er stadig noe vi får spørsmål om i vår frisørhverdag. Det er kanskje bare snakk om å kamuflere de første grå eller dempe håret etter en sommer med mye sol og saltvann som gir en uønsket tone til håret. Nå etter sommeren er det jo også de om ønsker å bevare dette fordi de liker sommerhåret og ønsker at dette skal vare lengst mulig. Det er uansett viktig med gode formuleringer slik at resultatet og uttrykket blir som ønsket for både deg og kunden. 
Generelt når det gjelder herrefarge er det lurt å tenke at det ikke er nødvendig at fargen skal dekke 100%, men heller skape en farge som blir jevn og fin med et naturlig uttrykk. De fleste herrer ønsker seg kalde og naturlige farger. Så lenge du har gode resepter er det ingen grunn til å ikke tilby dette til dine herrekunder! Så her deler vi noen fantastiske resepter til akkurat dette.

Fargeresept:
Vero K-Pak Color: 40g 6A og 3g INB og 42g VeroGlaze.
LumiShine: 40g 6NA, 3g INB og 42g 3% (5 Vol).

Fargeresept:
Basebreaker original + 6% (20 VOL) Balayage teknikk