Til hovedmeny Til innhold

TendenzWeekend 2017

Helgen 21- 23. april ble Tendenz Weekend i Oslo arrangert, våre kunder fikk oppleve internasjonale gjesteartister fra både Joico og KMS, selvfølgelig var også våre egne fantastiske team med denne helgen.
JOICO_Tendenzweekend2017-13-BW
JOICO_Tendenzweekend2017-31
JOICO_Tendenzweekend2017-2-BW

Se flere bilder fra fredagsprogrammet i vårt galleri

Fredag ettermiddag presenterte Ian Davies og Casey Coleman fra Joico Europa sitt unike Be-you(th)-iful Concept, som tar for seg hvordan tilby kvinner i alderen 40-60 år det de fortjener når de er i salongen! Her fikk publikum mange nyttige tips om hvordan ta vare på denne kundegruppen. Hvordan gjøre hvert eneste salongbesøk like spennende for denne målgruppen, som for yngre kunder. Gjesteartistene inspirerte også publikumet med hvordan man gjør en riktig analyse, i tillegg til å skreddersy form, klipp og farge til denne viktige kundegruppen. For en kickstart på weekenden!

Les mer om lørdagen og søndagen under bildene.

KMS_Tendenzweekend2017-13-BW
KMS_Tendenzweekend2017-21
KMS_Tendenzweekend2017-59-BW

Se flere bilder fra lørdagsprogrammet i vårt galleri

Lørdag var det satt av litt tid til egentid og kundene fikk mulighet til å nyte Oslo, både for å hente inspirasjon og shopping. Denne dagen var det KMS som stod på scenen med gjesteartist Lori Panarello (New York, USA). Hun åpnet dagen med Editorial Styling. Med fokus på å finne inspirasjon i hverdagen ga hun tips og triks om hvordan lage sin egen vri og tilby noe unikt for salongen. Sammen med vår egen herlige duo Pål Landfald og Stian Holter fra KMS Norge, ble det en inspirasjonsrik dag med både klipp, styling, nyttige produkttips og ikke minst fantastisk stemning.

 

JOICO_2_Tendenzweekend2017-5
JOICO_2_Tendenzweekend2017-25-BW
JOICO_2_Tendenzweekend2017-14_2

Se flere bilder fra søndagsprogrammet i vårt galleri

Siste kursdag, søndag- var det Tendenz sitt eget Joico-team som viste publikum spennende muligheter innen klipp, styling og farge, samt en smakebit på sommerens og høstens trender. Publikum ble inspirert av lekre fargeteknikker, gode tekniske klipper og kreative stylinger. Vi fikk helt til slutt tips og triks innenfor makeup av den dyktige make-up artisten Janne Skarpeid.  

JOICO_2_Tendenzweekend2017-41_2

Vi oppsummerer helgen med et utrolig godt gjennomført weekend kurs, hvor tilbakemeldingene fra de som deltok på kurset virkelig var over seg av entusiasme og inspirasjon når de reiste hjem søndag ettermiddag- klare til å møte travle dager i mai.