Den androgyne stilen blir stadig mer populær. Våre stylister ser denne trenden i byene verden over og trendrapportene peker på dette som en av de hotteste trendene for tiden.

 

"Skjønnhet i dag noe helt annet enn tidligere. Det er mye mindre press på kvinnelig skjønnhet og maskuline menn. Det er helt greit å bare være deg selv. "

Kilde: The Beauty Buzz WGSN 28.12.16

 

 

LONDON
"Londons Street Styles er i ferd med å bli mer avslappet og ikke så tradisjonelle. Folk er ikke lenger redd for å vise hvem de er - særlig i London -og det er veldig forfriskende å se.“

Sam Burnett – Global Style Council Member

London er fra gammelt av kjent for sine klassiske herrefrisyrer, barbershops og grooming av hår. Vi har imidlertid latt oss inspirere av byens tradisjon for androgyne looks og den nye trenden med kjønnsnøytral stil i Londons gater.

GENDERLESS GROOMING
Vi feirer det ukonvensjonelle og viser deg at uansett hvem du er, mann eller kvinne — spiller ingen rolle.

Med utgangspunkt i våre nyeste produkter og inspirert av den androgyne stilen fra London har vi laget vår nye kolleksjon, genderless grooming.

Alle frisyrene i kolleksjonen er laget med våre tre nye finishing produkter. De er "grooming produkter" med en vri: hver av dem har en uventet, hybrid fordel. Bruk dem på kort, langt, krøllete eller rett hår ... uansett kjønn, enten mann eller dame.

MEN’S GROOMING? LADIES’ STYLING? DOESN’T MATTER. STYLE MATTERS.

 

THE NEXT GENERATION OF A CLAY.
HAIRPLAY Hybrid Claywax har langvarig, godt hold. Den gir en matt, tørr finish som minner om en clay, men kan formes som en voks. Style og re-style.

 

 

VLADA’S STYLE EQUATION
Frisyren er stylet med NYE HAIRPLAY Hybrid Claywax. Den er formbar som en voks, men tørr som en clay, slik at du får en matt, tørr finsih med langvarig hold.

 

100% GROOMING. 0% GREASINESS.
HAIRSTAY Molding Pomade er den første formbare pomade fra KMS som lar deg bryte grooming reglene; bruk den i vått hår og form med fingrene eller en kam for å style glatte frisyrer eller avlappede street styles – uendelig mange muligheter.

 

 

JOSEPH’S STYLE EQUATION
Denne looken viser det unike med NYE HAIRSTAY Molding Pomade. Maksimal fleksibilitet og elastisitet, pluss sterkt hold som gir muligheten for bevegelige frisyrer med langvarig hold.

 

MORE THAN JUST A WAX.
HAIRSTAY Hard Wax bryter fra stereotypen av en klassisk voks. Den har en smidighet som gjør det enkelt å lage teksturerte frisyrer med definisjon som kan omdefineres gjennom hele dagen. Best av alt, takket være sin tørre konsistens, gir den en naturlig finish, uten følelsen av fett hår som man lett kann få med en klassisk voks.

 

 

RAIN DOVE’S STYLE EQUATION
Frisyren er stylet med NYE HAIRSTAY Hard Wax – for en fleksibel tekstur med naturlig finish.