Motebildet i London gir uttrykk for en "alt er lov-stil" (men likevel ser fantastisk ut). Royalty, punk, high tea og High Street flettes sammen til en unik stil, som virkelig er London. I Londons gater ser du stilarter du aldri hadde sett i andre byer. Selv om alt er lov, er det tydelig at de fleste har en gjennomført stil som matcher personligheten sin.

Sam Burnett, KMS Global Style Council member fra South London, snakker om stilen i London og hva som inspirerer han i "The Square Mile" eller Londons bykjerne.

Hvor finner du inspirasjon i London?

Jeg synes gatekulturen i London er så levende, spesielt i nordøst-London og det gryende kunstnerområdet i sør-London. Dit går jeg for å bli inspirert av street style. Jeg elsker å se på folk i Stoke Newington og Peckham, eller så går jeg til Brixton for å treffe venner og snakke style over en kopp te. Kunst inspirerer meg også, og jeg tar gjerne en tur innom V&A Museum for å se den siste utstillingen.

Hva er spesielt med stilen i London?

Enten du henger i en av byens mange parker (min favoritt er Regents Park) eller hopper på tuben til et fantastisk marked, er London en eklektisk by. Samtidig merker man fort at alle er opptatt av stil – på sin egen måte. Byen blir levende under Fashion Week og da får man virkelig en smakebit av hva London handler om.   

Ser du “London” i noen av stilene vi ser i KMS 2018 Campaign?

Terrence og Elina's looks er klassisk London. Stilen er elegant og sofistikert, og samtidig stilig og praktisk.

 

TERRENCE’S STYLE EQUATION 

Terrence’s look starter med COLORVITALITY blonde shampoo. Den motvirker gule toner i grått hår allerede etter en gangs bruk.

 

ELINAʼS STYLE EQUATION

Elina’s look er stylet med ADDVOLUME Texture Creme. Den gjør hvert hårstrå tykkere og gir en myk, naturlig fylde og følelse av tykkere hår.