K-PAK EKSKLUSIV HAIR REPAIR SYSTEM For deg som vil ha det optimale innen sunt hår! Joico gjenoppbygger håret med hårets eksakte sammensetning av 19 aminosyrer og hårets naturlig oppbygging. Det vil si at håret gjenoppbygges med hårets egne byggesteiner – som er den beste måten å reparere et skadet hår på.
4_trinn_til_sunt_hår

 

KPAK-4-trinnssystem_4

1. DYPRENS
K-PAK CLARIFYING SHAMPOO
Dyprens til håret. Fjerner mineraler, belegg og rester fra stylingprodukter.

 

2. TILBAKEFØRER SKADET HÅR TIL HÅRETS NATURLIG PH-VERDI
K-PAK CUTICLE SEALER
Unikt salongbehandling som tilbakefører hårets naturlig ph-verdi (4,5-5,5) . Stryker håret, gjør det mer glansfullt og smidig ved å forebygge at det håret brekker.
3.GJENOPPBYGGENDE PROTEINKUR
K-PAK RECONSTRUCTOR
Proteinkur som gjenoppbygger hele hårstrukturen med både positivt og/eller negativt ladede proteiner helt inn til hårmargen. Håret får nytt liv, blir fyldigere og betraktelig sterkere og mer spenstig allerede etter bare en behandling.
4. FUKTIGHETSKURK-PAK INTENSE HYDRATOR
Intensiv fuktighetsbehandling som gjenoppretter fuktigheten i tørt hår. Lukker skjellaget og gir fantastisk smidighet, glans og forbedret elastisitet og spenst.

 

 

Produkt_bilder

K-PAK RECONSTRUCTOR

Det er ekstra ærefullt og vi er veldig stolte av å vinne Stylist Choice Award. 
Prisutdelingen hvor fagpersoner selv har stemt frem produktene de synes er best. 
I hele 16 år har K-PAK Reconstructor stukket av med seieren, fordi det simpelthen ikke finnes noen bedre måte å gjenoppbygge et skadet hår på!