Til hovedmeny Til innhold

Joicojentenes favoritter

I dette innlegget forteller Hannah om sine favoritter for tiden. Hannah er tidligere frisør og jobber for Joico Norge som opplæringskonsulent. Du har helt sikkert møtt denne sprudlende jenta om du har vært på kurs hos oss. Her deler hun noen av sine favoritter for våren og også tips til hva du må ha med deg i påskebagen.
Blogpost_bilde_Hannah_870x650

Blonde Life serien er mitt absolutt favorittprodukt! Du får fukt og pleie samtidig som du får en klar og fin blondfarge.

V18_Hannahs_favoritter

Denne våren digger jeg store sløyfer, hårbånd, spenner, hatter og hårbøyler. Jeg elsker å bruke tilbehør i hårstyling. 

V18_Hannahs_favoritter2
V18_Hannahs_favoritter3

Våren er min favorittårstid! Så fort vi i Norge får påfyll av D vitamin får vi automatisk et smil om munnen. Dagene blir lengre og varmen kommer. Jeg liker kombinasjonene som er i motebildet om dagen av stiler fra 80, 90 og 00- tallet. Trendene går så fort i dag, jeg holder meg derfor til gode basisplagg og kombinerer de med noen statementplagg, kule sneakers, morsomme solbriller og andre accesoirer.

V18_Hannahs_favoritter4
V18_Hannahs_favoritter5

Mitt heteste hårtips er å tvinne håret mens det tørker. Jeg pleier og tvinne en passè på hver side i front og feste med en klype bak på krona. Du vil da få "beachwaves" når håret er tørt. 

V18_Hannahs_favoritter6

På påskeferie må jeg helt klart ha med meg Body shake. Jeg bruker den som en tørrsjampo for å få ekstra volum, men også for å bygge volum og skape fylde i lengder til fest.

V18_Hannahs_favoritter7

Min favoritt party look er wetlook. Du kan lage en tilnærmet tørr wetlook ved å føne og bruke riktige produkter. Eller du kan gå for en våt wetlook om du ikke rekker å dusje håret før fest. Beste produktkomboen for dette er Joigel firm blandet med K-PAK Color Therapy Restorative OilK-PAK protect & Shine Serum kan fønes på for en "tørr wetlook" eller brukes i tørt hår for en wetlook som ikke blir for stiv.

Mitt hemmelige hårvåpen på en dårlig hårdag er lue, hatt eller caps.  

V18_Hannahs_favoritter8

 

Jeg digger varme blondfarger! Jeg elsker å legge inn noen ekstra varme effekter i blonde hår. Du oppnår en luksusfølelse hvis du bruker mer varme eller nøytrale toner i blonde hår. 

V18_Hannahs_favoritter9

Jeg kan ikke leve uten Joigel Firm når jeg skal ha en våt wetlook. Om jeg  føner på gele, bruker jeg Joigel Medium for en fantastisk spenst og glans i håret, uten at det blir stivt. K-PAK Cuticle Sealer er også helt genial. Den er rett og slett en lifesaver til bleket hår! Vi frisører tenker mye på proteiner, fukt og pleie, men glemmer fort hvor viktig det er å ha pH balanse i håret. Jeg har sett mange hår som har blitt reddet av Cuticle Sealer. 

V18_Hannahs_favoritter10

Bilder: Shutterstock & Unsplash