Denne våren er det myke farger og pasteller som gjelder! Varianter av rosa, grønt og blått finnes nå på alt fra klesplagg og sminke til bøker, emballasje, logoer og interiør. HH Simonsen er blant de som nå lanserer vårens farger og har sin nyhet WET BRUSH LIMITED EDITION i nydelige pasteller.
Pink

Kilder: Foto  Genser  Neglelakk  Sko  Øredobber  Børste

Ved første øyekast ser THE WET BRUSH ut som en vanlig børste, men etter første gangs bruk vil du kjenne hvorfor dette er VERDENS BESTE FLOKELØSER! Vått eller tørt hår, børsten er unik på selv de tykkeste, gjenstridige eller ødelagte hår og passer til absolutt alle. Takket være børstens revolusjonære og spesialkonstruerte børstepigger er dette mulig. De ultratynne piggene inneholder et kompleks som gjør at børstepiggen har en "hukommelse" på sin opprinnelige fasong. Dermed oppnår man en skånsom og effektiv utfrisering av selv de største flokene. Børsten kommer nå i de ulike fargene Coral, Stillwater og Mint. 

Blue

Kilder: Stylingjern  Ryggsekk  Sko  Øredobber  Børste 

Hver lille tupp på børstepiggen gir massasje til hodebunnen som stimulerer hårsekkene slik at den kan gi bidrag til økt hårvekst. Den har også et gummibelagt håndtak slik at den er god å holde i. Børsten er 22cm lang og 7cm bred.

Mint

Kilder: Foto  Stol  Neglelakk  Sko  Øredobber  Børste