Våren er her endelig for fullt og vi viser dere noen av våre favoritter for sesongen!
Vakre_kroller

THERMASHAPE 2-IN-1: Drømmeprodukt for varmestyling i tørt hår! Her får du varmebeskyttende og avsluttende spray i ett produkt. En helt unik omformingsteknologi gjør at varmestylingen går lekende lett og håret utsettes minimalt for skader fra varmen.

IRONCLAD: Varmebeskyttende spray opp til 232°, tilfører glans, lett hold, virker antistatisk og beskytter mot luftfuktighet! Brukes i kombinasjon med alle mulige varmeverktøy for beskyttelse, lett hold og glans.

THERMASHAPE STRAIGHTENING CREME: Varmebeskyttende stylingkrem som mykgjør og former håret ved bruk av varmeverktøy. Passer like bra til krøller som glatte frisyrer om du vil ha et mykt, naturlig resultat. Kontrollerer brus og gir god glans.

POWER SPRAY: Varmebeskyttende opp til 232 grader, som gjør den ideell å bruke i kombinasjon med stylingjern. – I tillegg beskytter den mot luftfuktighet! Power Spray drysser ikke og blir ikke “hvit” i håret. I kombinasjon med varmeverktøy gir den et sterkt hold, samtidig som at håret holder seg mykt. Sprayen gir langvarig hold, børstes lett ut og håret kjennes spenstig og naturlig.

HH SIMONSEN ROD VS3 STILLWATER: Nytt touchpanel og varmeinnstillinger fra 110-210 °C. Den har et lett kurvet håndtak som sikrer bedre ergonomi. ROD 3 gir store, romantiske, trendy krøller og egnes til langt og mellomlangt hår. “Auto sleep function” gjør at jernet automatisk slår seg av etter 90 minutter.

HOT TOOLS CURL BAR: Curl Bar, som de andre krølltengene fra HOT TOOLS, har en overflate belagt med 24 karat gull. Overflaten av gull, sammen med pulsteknologi, gjør at de blir raskt varme og varmen fordeles jevnt. Dermed unngår man ”hot spots” og sluttresultatet blir fantastisk. Curl Bar er en revolusjonerende krølltang hvor ergonomi er hovedfokus.

Blow_dry

HH SIMONSEN WET BRUSH FLEX: Denne fleksible børsten har samme InteliFleks børstepigger som vi kjenner fra “den originale” Wet Brush, samt at den er fleksibel i seg selv da den ikke har noen pute som stiver opp.

STRUCTURE TRANSFOAMER: En ny fantastisk fønkrem! Transfoamer er et mykt skum som transformeres til en lett krem når du masserer den inn i hånden. Denne perfekte "matchen" gir det beste fra to verdener: volumet, teksturen og defenisjon som et skum, samtidig som den gir mykheten, fyldigheten og glansen som en krem gir! Transfoamer er varmebeskyttende og passer alle hårtyper! 

THERMASHAPE SHAPING BLOW DRY: Varmebeskyttende preppespray for føning både med og uten børste. Kan brukes alene for lett tekstur og hold, eller som en base for videre styling.

HH SIMONSEN MIDI DRYER: Denne lette reiseføneren er sammenleggbar slik at den tar minimalt med plass. Den kan også brukes i USA da den har en bryter som kan byttes ettersom hvilken strøm man trenger. 

THERMASHAPE QUICK BLOW DRY: Lett, pleiende og varmebeskyttende spray som gjør at hårstråene separeres og tørketiden reduseres med opptil 50% - hverdagsmagi

Inspo
Inspo2