Sommeren er her og blondt hår er virkelig sesongens hitfarge. For hva passer vel bedre til solbrun hud enn den perfekte blonde tonen?

De blonde nyansene kommer i alt fra deilige solkyssede striper til edgy helblekede platinablonde toner. Med våre farger og blekinger kan du lage alle disse nyansene samtidig som du bevarer håret sunt og vakkert. Hele vårt fargesystem består av Quadramine Complex, en unik teknologi som gjenoppbygger håret under fargeprosessen. Det betyr at med våre farger oppnår du et sunt hår som i tillegg ser og føles bra ut.

Våre skånsomme blekinger varierer fra pulver til krem til leire. Det som er felles for de er at de bevarer håret sunt og glansfullt med god elastisitet. Om du ikke ønsker å bleke håret, finnes det gode lysningsalternativer til naturlige utgangspunkt med våre permanente kremfarger og lysfarger fra LumiShine og Vero K-PAK Color. Disse etterlater også håret sunt og glansfullt, i tillegg til langvarige fargeresultater.  

For å bevare den perfekte blondfargen anbefaler vi vår Blonde Life Shampoo og Conditioner som renser håret for alle ytre påvirkninger og gjør fargen klar og fin. 
På stranden er vår Blonde Life Brightening Veil super å bruke for å beskytte håret mot UV stråler, men den er også fin å føne på da den er varmebeskyttende.

 

Nyt en herlig sommer, blond eller ei!