Til hovedmeny Til innhold

Verdens beste sakser

- Jeg bare elsker saksene fra Excellent Edges og føler meg utrolig heldig som får jobbe med verdens beste sakser! Sier Anine
Fish_Kit

Selv om jeg ikke har noe mer rett enn andre til å sette denne tittelen, mener jeg likevel at de er verdens beste sakser. Etter å ha jobbet som frisør i over 20 år, har jeg jobbet med mange ulike sakser. Dessuten er jeg litt over gjennomsnittet glad i klipping og jeg ser hva en saks gjør med sine ulike bruksområder. Det som er så utrolig deilig med saksene fra Excellent Edges er at de leverer det jeg forventer og jeg kan stole på at de holder det de lover. 

Gianni

For the scissors - "The excellent edges model that I have are a strong, balanced and precise scissor. My favourite aspect about them though are that when maintained correctly on a daily basis they remain extremely sharp!" - GIANNI SCUMACI

Det er ikke nødvendigvis slik at èn saks passer til alt, og i forhold til kokker og make-up artister har vi en liten vei å gå - da disse er flinke til å bruke ulike kniver og pensler. Samtidig jeg ser at vi frisører har blitt flinkere og flinkere. Vi har så utrolig mye å velge mellom hos Excellent Edges, som gjør at du enkelt kan få dine drømmesakser. Enten du er ute etter en teknisk klippesaks, slicesaks, tekstureringsaks eller en annen saks, har vi saksen du trenger.

Saksesliping

Alle Excellent Edges saksene er håndlaget i Australia med toppkvalitets stål fra Japan, Hitachi stål. Jo tettere stålet er jo mer tåler de. En ting jeg har tatt med meg etter jeg begynte med disse saksene, er at det er utrolig viktig å tilpasse saksene med riktige innstillinger. Saksene må pusses og oljes hver dag. Dette gjør at du beskytter saksene dine for ytre påvirkninger. Det gjør også at saksene holder seg skarpe lengre og du vil derfor ha glede av de i mange år. Alle saksene slipes i Australia, og blir sendt tilbake til deg, like gode som ny. 

Anine

Anine Skaar Haugerud
BRAND MANAGER TOOLS