Til hovedmeny Til innhold

BLÅTT BLÅTT BLÅTT

Våren er på vei etter en lang fin vinter, og vi vi ser frem mot lysere tider og mer "Blått". Havets farge som er blått i flere varianter er vårens og sommeren store farge, og derav navnet Stillwater. Vi lanserer nå nytt verktøy fra HH Simonsen i denne lekre blåfargen, Stillwater.

original
True Divinity MK2 er en ny versjon av klassikeren True Divinity som vi har hatt tidligere. Dette stylingjernet  har fått en forbedret varmeteknologi med infrarød varme som gjør at det girjevnere og mer effektiv varme. Man unngår at temperaturen faller når håret blir stylet. Stylingjernet har også en touch & slide funksjon fra 110-220° som gjør at du enkelt kan skifte til ønsket  temperatur. Den har også dobbelt coatede titaniums plater med olje og tourmalin som sikrer en skånsom frisering – enten du ønsker krøller eller glatt hår.

original

Rod VS 3 er også oppdatert med samme teknologi og lett kurvet håndtak som sikrer et godt og ergonomisk grep og med kald tupp. Denne har også varmeinnstillinger fra 110-220° som gjør at du enkelt kan tilpasse grader etter behov og ønsker.

original
Mens du styler håret er det greit å bruke klyper for å dele inn i ulike partier så håret du ikke styler slipper å komme i veien. Klypene fra HH Simonsen kommer i matchende farge, Stillwater.

Under visningen fra høstens Tom Wood, Runway Project ble alle modellene stylet med HH Simonsen stylingjern. 

original

Foto: Eva Losada

Husk at det er viktig å bruke varmebeskyttende produkter før all styling med varmeverktøy. Dette er med på å beskytte håret. 
Les også: Derfor bør du bruke varmebeskyttelse