InstaTint fargesprayer er perfekt for deg som ønsker å være fargerik eller ha spennende effekter for en kveld! Her er 10 tips til deg som vil skille deg litt ut på festen eller er ute etter den ultimate festival looken! 

1. Skap et spennende spill i underhåret som kommer frem når du setter opp håret i nakken.

2. Lag en ombre med fargespill i lengder og spisser!    

3. Flett en eller flere fletter og spray de med fargen du ønsker. Knyt fletten rundt hestehalen og du har en ny og spennende hestehale. 

4. Flett eller tvinn deler av håret og bruk fletten som et fargerikt hårbånd!  

5. Spray lag på lag for sterke farger eller spray lett over for å få pastellfarger.

6. Til deg som allerede har en Intensity pastellfarge er det superkult å spraye etterveksten i en dypere farge enn lengdene.  (for eksempel om lengder og spisser er pastell rosa.)

7. Hårtatovering er supert å skape med fargesprayer og gjør seg aller best i oppsatt hår. ( om håret er oppsatt.)

8. Metallisk look for en kveld? Titanium har metallisk effekt og  glitter i seg. Den er superlekker å spraye over et silver, grått eller lyst hår! ( / gått / lyst hår!)

9. Rainbow har vært en trend vi har sett mye i Color Intensity verden. For deg som vil ta den helt ut finnes det ingen begrensninger. Joico tilbyr nemlig farger i alle regnbuens farger. ( og for deg som vil ta den helt ut, tilbyr Joico alle regnbuens farger i sprayer, så er finnes det ingen begrensinger. )

10. Lag en top bun eller to, spray de i fargen du liker best og du er klar for fest!