En ny multitasker og leave–in mirakelprodukt som pleier, beskytter og fremhever en klar skinnende nyanse i blondt hår. Den er UV-beskyttende, varmebeskyttende og beskytter også mot mekanisk skade. Resultatet blir et sunt og glansfullt blondt hår.

Blonde Life Brightening Veil

  • Beskytter håret mot UVA/UVB stråler og motvirker at fargen falmer og blir blass
  • Varmebeskyttende opptil 232°C
  • Tilfører glans
  • Reduserer brusete hår
  • Gjør håret kambart og mykt
  • Forbedrer hårets elastisitet
  • Tilfører fuktighet
  • Flokeløsende

HVORFOR TILBY BLONDE LIFE BRIGHTENING VEIL
Brightening Veil gjør Blonde Life serien fullkommen. Som resten av pleieserien beskytter den
blondt hår mot sin verste fiende, som er å gulne og bli blass, samtidig som den tilfører masse pleie!

 

 

Problemer for Blondt hår Hvorfor er Blonde life Brightening Veil din beste venn
Brusete hår forårsaket av luftfuktighet og tørr luft Lav pH-verdi 3,5: lukker skjellaget.
Monoiolje: er rik på essensielle fettsyrer som gir mye fuktighet.
Endring av hårets nyanse når håret utsettes for UVA/UVB stråler Beskytter mot UVA/UVB skader: da blondt hår ofte er porøse
og ekstra utsatt for skader og uttørking fra solen.
Tamanuolje: tilfører fuktighet og mykgjør hårets overflate.
Skadet hår forårsaket av kjemiske behandlinger, ytre påvirkninger og mekanisk skade. Bio-Advanced Peptide ComplexTM: Gjenoppbygger håret med hårets naturlige peptider som gjenoppretter tapte proteiner og lipider.
Arginine: aminosyre som gjenoppretter hårets styrke.
Skade fra varmeverktøy Varmebeskyttende: inneholder sjampooppløselige silikoner som legger seg som et beskyttende skjold rundt hårets skjellag og beskytter mot varmeverktøy opptil 232°C.
Mangel på glans, elastisitet og mykhet pga. fuktighet og tapte lipider Monoiolje rik på essensielle fettsyrer som erstatter hårets lipider.
Tamanuolje fullspekket med essensielle fettsyrer, omega-6 og 9. Tilfører glans, beskytter hårfargen, styrker og gjør håret mykere og mer motstandsdyktig.

 

BRUK
Spray på håndkletørket hår, gre
gjennom og føn / style håret som vanlig.

ANBEFALT BRUK
Daglig for å bevare en klar og glansfull blond farge og beskytte mot UVA/UVB stråler. For optimalt resultat anbefaler vi å bruke Brightening Veil sammen med Blonde Life pleieserien; Brightening Shampoo, Conditioner og Masque.

Blonde Life Brightening Veil er også ideell i kombinasjon med Color Endure Violet pleieserien. Etter bruk av Color Endure Violet serien, vil Brightening Veil beskytte og bevare fargen din klar, kald og glansfull lenger.

 

 

 

SPØRSMÅL OG SVAR OM NYE BRIGHTENING VEIL
Spørsmål: Skal Brighteing Veil brukes på fuktig eller tørt hår?
Svar: Brukes i fuktig hår for kambarhet, mykhet, glans og beskyttelse mot varmeverktøy og UV skader. Den er også ideell å spraye lett over tørt hår for å beskytte mot varmeverktøy og for å gi en ekstra dose UV-beskyttelse! NB! Brightening Veil er vektløs, men spray lett over med god avstand til håret når den brukes i tørt hår, siden det er en våtspray.

Spørsmål: Hvorfor er Monoi og Tamanu olje så bra for blondt hår?
Svar: Monoi olje er ekstremt rik på essensielle lipider som motvirker uttørking, gir glans og kambarhet. Samtidig beskytter den mot ytre påvirkninger. Tamanuolje beskytter fargen og fremhever glans. Den absorberer også UV-stråler, gir mykhet og glans.

Spørsmål: Hva om Blonde Life Brightening Veil brukes på et hår som ikke er blondt?
Svar: Brightening Veil er spesielt utviklet for blondt hår og dets behov, men andre hårfarger kan også bruke den for å beskytte mot mekanisk – termiske skader og ytre påvirkninger.

Spørsmål: Hvor ofte skal jeg bruke Blonde Life Brightening Veil?
Svar: Hver gang du har vasket håret eller innimellom hårvask for ekstra beskyttelse og glans.

Spørsmål: Skal jeg bruke Brightening Veil før eller etter andre stylingprodukter?  
Svar: i nyvasket hår anbefales den før andre stylingproduter som en "primer" og beskyttende "foundation". Når du bruker den i tørt hår vil den friske opp håret / frisyren, gi glans og ekstra beskyttelse.