Til hovedmeny Til innhold

Lidenskap og skreddersøm
Vi i Tendenz Interiørdesign brenner for å skape de beste salongene – både for kunde og frisør. Alle våre ansatte har spesialkompetanse innen salong- og eksponeringsdesign, og bred erfaringetter mange år i bransjen. Vi holder oss til enhver tid oppdatert på trender og nyheter.

Hos oss får du et totalkonsept
Gjennom vår tjeneste Tendenz Designservice får du levert et totalkonsept spesielt tilpasset din salong. Vi tenker nøye gjennom alle aspekter ved din salong, og kommer med anbefalinger basert på vår lange erfaring.

Designservice
Tendenz Designservice inkluderer:
• Fotorealistiske 3D-visualiseringer av din salong.
• Teknisk plantegning 

Fargeutvalg
Våre møbler kan skreddersys ut fra et bredt spekter av farger og materialer.

Bredt produktutvalg
Tendenz Interiørdesign har et bredt produktutvalg for å kunne levere komplette salonger. Dette inkluderer kundestoler, herre- / unisexstoler, arbeidsstoler, vaskestoler med og uten massasje, innredning for backbar, stylingstasjoner, trillebord, resepsjoner og ventemøbler. I tillegg har vi et stort utvalg produkter i vårt beautysegment, som inkluderer behandlings- benker, utstyr for negledesign og fotpleie.

Leiefinansiering
Leie av møbler er et smart alternativ med mange fordeler. Over 60% av våre kunder leier møbler og utstyr, og har derfor oversiktlige og forutsigbare utgifter.