Tendenz

TENDENZWEEKEND 21.-23.APRIL

TENDENZWEEKEND 21.-23.APRIL

Fredag - 21. april - 23. april, 2017 , kl 14.30 - 14.30 / Oslo   Popsenteret  / Pris: fra 6990,-

Vi inviterer til en spennende Tendenzweekend i Oslo! Dette kurset er alltid veldig populært og har tidligere år blitt raskt fullbooket! Vi skal bor på Scandic Vulkan, som ligger rett ved populære Grünerløkka, i det trendy området Vulkan. Her finner du Mathallen, BAR, Lucky Bird og flere utesteder. Kurset vil bli holdt på Popsenteret i Schous kulturbryggeri på Grünerløkka.

Vi ønsker å gi deg de beste opplevelsene fra både Joico og KMS, og i løpet av helgen vil du få inspirasjon på både klipp, farge og styling fra spennende gjesteartister og våre egne team.
Kurshelgen er en kombinasjon av faglig påfyll og inspirasjon, god mat, treffe nye og gamle kollegaer. Det er satt av egentid lørdag formiddag, med mulighet for shopping – en perfekt helg før høysesongen i mai!

FREDAG

14.30 – 14.45: Velkommen
14.45 – 18.30: Be-You(th)-iful
Ian Davies & Casey Coleman
Felles middag på Smelteverket kl. 20.30

Vi kick-starter helgen med Joico, denne gangen er vi så heldige å ha med oss Ian Davies og Casey Coleman. Kvinner fra 40-60 år er den mest kjøpesterke gruppen vi har, men er vi flinke nok til å tilby de det dem fortjener?
Ian Davies tror ikke det og har derfor utviklet et fantastisk kon­sept som han har kalt Be-you(th)-iful Consept. Det handler om å ta vare på denne kundegruppen og gjøre hvert salong­besøk like spennende for denne målgruppen, som for yngre kunder. Hvordan foryngre kvinner i sin beste alder og gjøre de til den beste versjon av seg selv? Lær hvordan du gjøre en riktig analyse og skreddersy form, klipp og farge til din viktigste inntektskilde. Dette vil du garantert få mye ut av og her har vi alle et stort potensiale! Gled deg!

LØRDAG

Egentid på formiddagen
Oppmøte til lunsj kl. 13.30
14.00 – 15.45: Inspired by Lori Panarello
15.45 – 16.05: Pause
16.05 – 18.00: Styling Matters
Felles middag på Südøst kl. 20.30

På lørdag inntar KMS teamet scenen, og vi har med oss fantastiske Lori Panarello, sammen med Stian Holter og Pål Landfald. Denne dagen vil vi hente inspirasjon fra stilarter verden rundt. KMS jobber med stylister i flere annerkjente motebyer og vi vil vise de forskjellige lookene vi har sett i disse urbane distriktene. Dette kan du som frisør overføre til kundene dine gjennom vårt Street Style program.
Det vil bli en innholdsrik dag med fokus på det faglige og kreative. Lori var med oss i Marbella i fjor høst og fikk fantastiske tilbakemeldinger og vi er sikre på at du vil få stort utbytte av denne dagen. Det norske teamet vil jobbe sammen med henne og vise de unike mulighetene du som frisør har med nye KMS!

SØNDAG

10.00 – 11.30: Joico – Structure mann: styling og klipp
                                     Structure dame: styling
11.30 – 12.30: Lunsj
12.30 – 13.45: Joico – joiColor
13.45 – 14.30: Makeup-inspirasjon med Janne Skarpeid

Søndag vil vårt eget Joico-team inspirere deg med både klipp, styling og farge!
Vi har mange spennende fargenyheter og vi gir deg sommerens og høstens fargetrender. Gled dere til en presentasjon av vårt siste tilskudd fra Joico Intensity - Metallic Muse og ikke minst alle muligheter vi nå har med vårt nye blond-konsept og JoiColor system!
Vår herlige makeup artist, Janne Skarpeid, skal også på scenen, og du vil få tips, triks og inspirasjon innenfor makeup

Priser:
Enkeltrom:                       8390,-
Dobbeltrom:                    7990,-
Kurs uten overnatting:   6990,-

For påmelding, kontakt din agent, kundeservice eller marie.kk@tendenz.net

 

MØT GJESTEARTISTENE!

Lori_Panarello

LORI PANARELLO, KMS Global Style Council member og lead stylist under New York Fashion Week

Lori har alltid visst at hun ville jobbe kreativt. Oppvokst i New York, dyrket hun sin kjærlighet til mote og arkitektonisk utforming. Med utdannelse innen markedsføring og varehandel, og deretter erfaring fra klesbransjen, trodde hun at hun skulle designe sko eller klær. Men hennes interesse for å forme hår - skape bevegelse, tekstur og form, førte henne i en annen retning. I tillegg til å drive sin prisbelønnede salong I.D. reiser Lori nå verden rundt og deler sin kreative energi som internasjonal artist og kursholder. Enten det er et stort hårshow eller et intimt salongkurs elsker Lori det hun driver med, noe som har blitt anerkjent i flere store magasiner. Det å style hår for høyprofilerte motearrangementer og private show for toppdesignere holder liv i hennes iver etter å utvikle seg videre og vokse som artist.

I år har Lori jobbet backstage på New York Fashion Week AW17. Som lead stylist på Helen Castillo's visning, der Elisabeth Taylors Cleopatra og filmen The Fith Element var inspirasjonen til en futuristisk femme fatale look. Hun har også stylet på Phillip Lims visning, der KMS teamet fokuserte på å gi hver modell en personlig, individuell stil som omfavnet sin naturlige tekstur og silhuett og supplerte Lims eklektisk kolleksjon. Frisyrene viste løse naturlige bølger, tilfeldige hestehaler med frynsete kant, uanstrengt rett hår og grafisk klipte frisyrer naturlig lufttørket.

Meld deg på Tendenz Weekend og bli inspirert av Loris fantastiske engasjement for faget.

Ian_casey

Ian Davies
Ian Davies er en del av Joico European Design Team, og har jobbet som stylist i over 30 år. Med sin brede erfaring og høye faglige nivå har han blitt en mentor og inspirasjon for bransjen. I tillegg til å være en del av Joico European Design Team eier han salongen Ocean Hairdressing i Wales.

Casey Coleman
Casey har jobbet som frisør i 8 år, og har sin “passion” innenfor farge. Han jobber som stylist sammen med Ian Davies i salongen Ocean Hairdressing. “I live, breathe, eat and sleep hair”