Tendenz

GS EDUCATION - 1 / Oslo

GS EDUCATION - 1 / Oslo

Mandag - 01. okt, 2018 , kl 09.00 / Oslo   Tendenz Studio, Holtegata 26  / Kursnr: 33713  / Pris: 3190,-

Et nytt eksklusivt & grunnleggende klippekonsept!

GS Education er utviklet av Gianni Scumaci. Gianni underviser og demonstrerer grunnleggende krevende klippeteknikker på en inspirerende og svært lærerik måte. Kursdeltakerne vil lære fundamentale klippeformer og nøkkelprinsipper basert på 3 former med 3 ulike teknikker. GS Education er utviklet for å gi deg den treningen du trenger for å tilby den ypperste kvaliteten innenfor klipp og form som gjør deg til en dyktigere frisør. Du vil få en større forståelse for hvordan du tilnærmer deg ditt arbeid. Kurset består av en dag med workshop hvor du lærer nøkkelprinsippene i fundamental klippeform og passer perfekt for salongeiere og erfarne stylister som har minimum 2 års erfaring i faget.

Du har mulighet til å melde deg på 1 eller 2 dager, da det er to ulike klipper pr. dag. Det er nye klipper i høst, så dersom du var på kurs i vår, kan du fortsatt melde deg på kurs nå.

Husk å ta med:
Sakser, klippekam, føn/kurkam, små metallklips, denman 7 rader, rundbørste medium/stor, børste med naturbust/ nylon, føner m/ tut, rettetang og nakkemaskin.

 

Dato: 01. oktober 2018
Tid: 09:00 - 18:00

Meld deg på!Husk å informer oss om allergier, matintoleranse eller spesielle behov.