Tendenz

BLOMDAHL ØRE- & NESEHULLTAGNING / Oslo

BLOMDAHL ØRE- & NESEHULLTAGNING / Oslo

Onsdag - 25. okt, 2017 , kl 09.45 / Oslo   Tendenz Studio, Drammensveien 35  / Kursnr: 33529  / Pris: 1500,-

Lær å ta hull med det sikre systemet til Blomdahl!

Med Blomdahls system for å ta hull i øre og nese, kan du tilby dine kunder det beste; Et sikkert system med unike produkter og god kvalitet. Det er et perfekt komplement til salongens behandlinger og en god måte å øke salongens omsetning på. Gjennom å markedsføre at dere tar hull med Blomdahl er det også en effektiv måte å skaffe nye kunder på. Når man tar hull i ørene er huden din mer sårbar og risikoen for å utvikle allergi er størst i det første året etter hulltagningen. Med Blomdahl er dine kunder i trygge hender, vi krever at systemet skal være sikkert ut ifra et medisinsk perspektiv og at smykkene er skånsomme for hud og helse.

For å sikre en trygg og hygienisk behandling for dine kunder og deg, er det pålagt å ha sertifisering i hulltagning fra Blomdahl. På kurset lærer du om medisinsk hulltagning, det vil være både teoretisk og praktisk arbeid, slik at du skal føle deg trygg når du skal gjøre behandling i salong. Kurset fører til sertifisering.

For å bli diplomert Blomdahl hulltager må du gjennomføre en praktisk prøve, ved å ta et hull i øret. Derfor er det viktig å være modell selv, eller skaffe en modell som kan stille opp på kursdagen.

Tid: 09.45 - 17.00

 

Meld deg på!Husk å informer oss om allergier, matintoleranse eller spesielle behov.