Tendenz

Velkommen til vårens kurs 2016

12 Januar, 2016

Kurs

Start det nye året hos oss!
Vi går en ny og spennende kurssesong i vente, og denne våren har vi masse gøy vi vil dele med dere!

KMS skal ha styling & inspirasjonskvelder rundt om i landet, og sammen med Stian og Pål er også Michael Crispel, som er Artistic Leader KMS California Canada! Her vil der være stort fokus på stylingteknikker, og det vil være både dame- og herremodeller. Dette er en kveld du ikke vil gå glipp av!

Blogpost_870x400_KMSkurs

Stian, Anine og Claus, fra HH Simonsen, skal også ut på reise, med The KMS Cutting Experience with Excellent Edges, hvor du vil få oppleve forskjellenepå de fantastiske saksene fra Excellent Edges, kombinert med KMS Caliornias smarte IQ klippesystem.

Vi lanserer også et nytt kurs – KMS California MEN, som er dedikert til dine herrekunder. Det vil være fullt fokus på det maskuline innen frisørfaget, og inneholde konsultasjon, klippeteknikker, styling og re-styling av herrehår – alt du trenger for å gi dine herrekunder en god opplevelse.

Ønsker du litt internasjonal input har vi gleden av å fortelle dere at vi skal til New York med KMS i april!
Dette blir en fantastisk weekend, med kurs på NY Academy, byvandring med Lori Panarello, god mat, og egentid til shopping/sightseeing. Det er få plasser på dette kurset, så ikke vent med påmeldingen!

Blogpost_870x400_newyork

Våren er høysesong for bryllup og konfirmasjon, og hva passer vel da bedre enn både visning og workshop med styling & oppsetning? Her er det oppsetninger og feststyling som gjelder – og du vil lære enkle, effektive og gode teknikker.

Det er også en spennende vår for JOICO, og i februar introduserer vi et nytt medlem i vår fargefamilie – LumiShine! Vi vil såklart holde kurs for dere som er nysgjerrige, eller som skal begynne å bruke fargene. Vero K-PAK fargekurs er selvfølgelig også fortsatt med, både for nye frisører, men også for de som har vært med en stund.

Salon Ideas denne sesongen vil gå gjennom en kort og en lang dameklipp, med tilhørende fargeteknikk og styling. Dette er en todagers workshop som vi har hatt stor suksess med tidligere, så være ute i god tid med påmelding!

Blogpost_870x400_JOICO

 

Blomdahl fortsetter med oppdaterte kurs for sertifisering i øre- og nese hulltagning. På disse kursene får du en grundig gjennomgang og gode råd som er viktig for både nye hulltagere og for deg som har tatt hull en stund, men ønsker oppfriskning. Vår kursholder Athena har også mulighet til å holde kurs for enkeltsalonger og kjeder ved forespørsel.

Ønsker du mer info - her er en oversikt over kommende kurs.

Da gjenstår det bare å ønske dere velkommen til en ny spennende kurssesong, vi gleder oss!