Tendenz

Velkommen til kurshøsten 2015

19 August, 2015

Kurs

En innholdsrik vårsesong er over og vi håper dere går høsten i møte med ny kunnskap og inspirasjon som dere får god nytte av i salongene. Men ikke før den ene sesongen er ved veis ende, er en ny sesong allerede planlagt. Kurskatalogen er sendt ut og høstens program står nå for døren med flere rykende ferske nyheter i tillegg til grunnleggende klippe- og fargekurs. Effektiviser hverdagen i din salong med økt kompetanse sammen med oss!  

blogpost_bilde_870x400_1

HØSTSESONGEN byr på flere spennende kurs. JOICO har 3 nye inspirasjonskurs denne høsten. Stylinginspirasjon som lærer deg hvordan du kan skape den perfekte blowdry, gir tips til produktbruk og varmeverktøy. Fargeinspirasjon hvor du får høre litt om hvilke fargetrender som kommer, tips til fargeblandinger, "quick fix" behandlinger, teknikker og fargeplassering. Krølleinspirasjon gir deg inspirasjon til hvordan du skal ta fått på et krøllete hår, med både klipp, farge, styling og produktvalg tips. I tillegg fortsetter vi med suksessen Salon Ideas, hvor vi denne sesongen skal jobbe med en krøllete modell, og en herremodell. Vero K-PAK fargekurs er selvfølgelig også fortsatt med, både for nye frisører, men også for de som har vært med en stund.  

blogpost_bilde_870x400_2

Det nyeste tilskuddet fra KMS er Barbershop, der det vil ha fullt fokus på det maskuline innen faget vårt, både når det gjelder teknikker og verktøy. Stian & Pål reiser også rundt i Norge, og holder styling & inspirasjonskvelder, som har fokus på KMS sine fantastiske produkter, og vil visse ulike bruksområder og teknikker på modeller. Det vil også være et innslag av fokus på herre på disse kveldene. Vi kjører Trend Klippekurs, med kreative klippeteknikker fra høstens photoshoot, og IQ Cutting Method, som er et grunnleggende klippekurs, vil lære deg teknikker som gir deg grunnlaget for personliggjøring av hver kundes grisyre med trygghet.

Vi vil også denne høsten tilby en i.Color-workshop hvor vi inviterer til en fargerik og inspirerende dag for våre i.Color-kunder.

Tendenzweekend på Tendenz Studio har vært veldig populært, og vi har denne høsten utvidet litt, og kurset vil bli holdt på DOGA – Norsk Design- og arkitektursenter, med overnatting på Scandic Vulkan. Dette kurset vil inspirere deg både innenfor klipp, farge og styling, og vi vil ha vårt eget team, samt gjesteartister på scenen. Gjør helgen til salongens julebord! Kombinasjonen av god mat, påfyll av faglig kunnskap og inspirasjon som dere kan ta med tilbake i salongen, er perfekt!

Blomdahl fortsetter med oppdaterte kurs for sertifisering i øre- og nese hulltagning. På disse kursene får du en grundig gjennomgang og gode råd som er viktig for både nye hulltagere og for deg som har tatt hull en stund, men ønsker oppfriskning. Vår kursholder Athena har også mulighet til å holde kurs for enkeltsalonger og kjeder ved forespørsel.

Da gjenstår det bare å ønske dere velkommen til en ny spennende kurssesong, vi gleder oss!

blogpost_bilde_870x400_3

Hos oss i Tendenz er kunnskap sammen med ekte hårglede grunnpilaren. Vi håper vi kan inspirere deg med våre kurs også denne høsten!
Bestilling av kurs og kurskatalog kan gjøres på / www.tendenz.net / kundeservice@tendenz.net / tlf. 22 92 50 00 / ta kontakt med din agent.
Avbestilling av kurs senere enn 14 dager før kursdato debiteres 50 % av kursprisen. Senere enn 7 dager debiteres 100 % av kursprisen. Her er en oversikt over kommende kurs.