Tendenz

Velkommen til kurs

29 Juni, 2017

Blomdahl / Excellent Edges / Joico / KMS / Kurs / Mann / Senscience / Structure / Stylingtips / Tendenz

Hos oss i Tendenz Hårpleie er kunnskap en av de viktigste tingene for å oppnå suksess. Vi tilbyr et bredt spekter av kurs, for at du skal være oppdatert og ha mulighet til å videreutvikle deg som frisør. Det stilles høye krav til kreativitet, profesjonalitet, produktkunnskap og det å skape den gode kundeopplevelsen, og du som frisør blir aldri ferdig utlært. Dette ønsker vi å oppnå sammen med dere.

Høsten er snart rundt hjørnet, og vi er klare til å sette i gang en ny kurssesong! Kurs for herreklipp er alltid etterspurt, og i høst vil KMS ha herrevisning, samt en helt ny workshop med fokus på herre! Det kommer også et nytt stylingkurs, i tillegg til grunnleggende klippekurs fra KMS.
Med alle de fine blonde nyhetene som kom i vår, lanserer Joico nå en egen workshop dedikert til blonde farger! Det vil være grunnleggende fargekurs i både Vero K-PAK Color og LumiShine, samt egne kurs med fargeteknikker og Intensity farger!
Vi håper på å se mange av dere på kurs hos oss i høst!

MENSTYLE
Workshop med mannen i fokus!
Denne dagen er dedikert til mannen og kurset vil ta for seg den helhetlige behandlingen av dine herrekunder. Dette er en workshop hvor du vil få klippe 3 frisyrer på dukkehode, samt se en klipp på en modell.

MENSTYLE Visning

Velkommen til en inspirasjonsrik kveld dedikert til herreklipp og styling!
Finn din plass i det voksende herremarkedet. Med utgangspunkt i IQ Cutting Method-prinsippene, har vi kombinert klassiske teknikker med moderne, moteinspirert styling. Dette for å styrke din kunnskap og trygghet innen herrefaget, alt fra lengre lengder til klassiske skinfades.

IQ CUTTING METHOD

Tredagerskurs med grunnleggende klippeteknikker. Dette populære kurset vil garantert effektivisere din klippekunnskap og gjøre deg til en tryggere frisør. På denne workshopen vil du lære tolv klippeteknikker og vi ser på effekten av å forandre på inndelingslinjer, distribusjon, vinkling og klipp. Teknikkene gir deg grunnlaget til å personliggjøre en hver frisyre med trygghet istedenfor å kopiere den. Dukkehodene du bruker vil du få med deg hjem. 
Kurset går over tre dager og gir den perfekte blanding av kunnskap og kreativitet.

IQ CONNECT & DISCONNECT

Heldagskurs med avanserte klippeteknikker fra IQ Cutting Method. Dette kurset bygger videre på prinsippene fra IQ Cutting Method og tar dine klippeferdigheter til et høyere nivå. Teknikkene er basert på hvordan du "connecter" og "disconnecter" ved å bruke teorien fra IQ Cutting Method. Denne workshopen vil gi deg tryggheten til å eksperimentere på klippen og jobbe kreativt.

STREET STYLE

Heldagskurs i street styling som vil inspirere deg til trendy og forbrukervennlig hverdagsstyling. På denne stylingworkshopen tar vi deg med på en virtuell jorden-rundt-reise til globale hotspots. Du får se mote, trender og de mest etterspurte frisyrene i gatebildet, samt lære teknikkene bak frisyrene som du kan bruke i salongen din. Kursholdere Stian Holter og Pål Landfald vil guide deg gjennom street style lookene i vår kolleksjon og deltakerne jobber med teknikkene på dukkehoder.

LONDON
Bli med KMS til London - en by fylt av impulser, hvor trender skapes og en hel verden ser mot når de trenger inspirasjon!
KMS UK åpner sitt akademi eksklusivt for oss 3.-5. november og vil gi oss det siste av teknikker og kreativ inspirasjon. Gjesteartisten som er med oss denne helgen er Shaun Hall. Han er daglig leder for Mark Leeson salongen i Chesterfield, og er også bedriftens Art Director. 
Shaun er anerkjent i frisørkretsen for sin kreativitet og kunstneriske stil, og nå som sin rolle som KMS ambassadør.  Han har vunnet en rekker priser, hvorav den første var Newcomer of the Year på The British Hairdressing Awards i 2009. 

Dette blir en helg fylt med faglig innhold, Look & Learn, workshop og sosialt samvær samt egentid til å utforske byen/shopping!

VERO K-PAK COLOR - FARGEKURS
Joico inviterer til fargekurs. Vi tror på ideen om at kreativitet utvikles best med kunnskap.
Vi tilbyr et todagers grunnleggende kurs, som gir deg all kunnskapen du trenger for å være akkurat så kreativ som du ønsker. 
Kurset er både for deg som er ny i faget, men også for deg som har vært med en stund!

VERO K-PAK COLOR - FARGEFORANDRING

For de som har deltatt på grunnleggende fargekurs, tilbyr vi et videregående kurs. 
Kurset inneholder temaene; forpigmentering, avfarging og fargeforandring. Dette er en dag med både teori og praktisk arbeid. Den vil gi deg all den kunnskapen og selvtilliten du trenger for å ta fatt på en utfordrende fargeforandring.

LUMISHINE

Velkommen til opplæring, workshop og fargeinspirasjon med LumiShine!
På dette kurset får du god innføring og all kunnskap du trenger for å komme i gang med fargene. Du vil også lære om ulike påføringsteknikker og få tips & triks som du vil få stor nytte av. LumiShine leverer en fantastisk kvalitet på håret og den beste måten å bli kjent med LumiShine på, er å prøve det!

FARGETEKNIKKER

Workshop med fokus på farge og inspirasjon hele dagen!
Håndverket vårt består av en mengde teknikker. På dette kurset jobber vi praktisk på dukkehoder og vi går gjennom alle typer påføringsteknikker vi kan bruke når man skal påføre farge. Du vil også få en innføring i fargenyheter, trender og resepter. Lær å jobbe smartere og raskere med farge som gir fantastiske resultater!
Temaer:
Frihåndsteknikker; balayage, dybde og skyggelegging, skimring og spatel.
Folie; visualisering, plassering, hårmengde og veveteknikker.
Pensel og applikatorflaske; ettervekstfarging, helbleking og helfarge.

DELICOIUS BLONDE

Dette kurset gir deg inspirasjon og den kunnskapen du trenger for å gi kundene dine den fineste blonde fargen! Det å skape en lekker blondfarge kan by på utfordringer for oss frisører.
Kurset gir deg kunnskap, forståelse og brukerveiledning til alle JoiColor blonderingsproduktene. Du vil få kunnskap om K-PAK`s unike firetrinns kursystem, samt veiledning og anbefaling av produkter til hjemmepleie. Dette er en workshop hvos vi jobber på levende modeller.
INTENSITY 
Lær å bruke farger på en kreativ måte!
På dette 2-timers kurset lærer du alt du trenger om formulering, teknikker, trender, tips og råd. Vi tar for oss det viktige forarbeidet som sørger for de aller beste resultatene. Vi deler fargeresepter og teknikker som rører seg i motebilde, og snakker om hvordan man skal komme frem til det resultatet kundene ønsker seg og hvordan få lengst mulig holdbarhet på fargen.

VISNING LILLEHAMMER

Velkommen til Joico visning!
Vi gleder oss til en kveld fylt med masse faglig påfyll og inspirasjon med Joico-teamet, på nyoppussede Brenneriet i Lillehammer! Dere vil få med dere enkle tips og triks til hvordan å gjøre enkle og fine stylinger som er perfekte i en travel hverdag, og fargetips fra både Vero K-PAK Color, LumiShine og Intensity, klippeteknikker og herre klipp/styling.
Joico stiller med et fantastisk team; Karianne, Barbro, Annicken og Hannah gleder seg til en fargerik & inspirerende kveld med dere!

LOOK & LEARN – the man session

ARI KOPONEN
Vinneren av Årets Frisør 2017 i Sverige. 
Ari har utviklet et unikt konsept spesielt rettet mot menn – og vi er stolte av å kunne tilby disse kursene til dere i høst!
VISNING
Len deg tilbake og la deg inspirere av hvordan Ari tar vare på og behandler den trendy mannen!
På denne visningen vil du få se hva som er i motebildet akkurat nå, få tips og ideer til hvordan du skal behandle din neste herrekunde.

ART OF MEN
 – ARI KOPONEN

Vinneren av Årets Frisør 2017 i Sverige.
Ari har utviklet et unikt konsept spesielt rettet mot menn – og vi er stolte av å kunne tilby disse kursene til dere i høst!
WORKSHOP
På dette kurset får du vite hva som er viktig å tenke på når du klipper et skjegg for at det skal ligge perfekt.  Vi går i detalj gjennom hvordan man klipper saks over kam og hvordan du skal få til en perfekt skinfade på dine mannlige kunder. Vi kommer detaljert til å vise steg for steg, deretter kommer dere til å gjøre det samme på dukkehoder med skjegg. Dukkehodet dere jobber på får dere med tilbake til salongen.

BLOMDAHL

Med Blomdahls system for å ta hull i øre og nese, kan du tilby dine kunder det beste; Et sikkert system med unike produkter og god kvalitet. På kurset lærer du om medisinsk hulltagning, det vil være både teoretisk og praktisk arbeid, slik at du skal føle deg trygg når du skal gjøre behandling i salong.
På vår kurssiden finner du oversikt over alle kurs vi tilbyr i høst, og kan enkelt melde deg på de kursene du ønsker. Vi gleder oss til å se dere på kurs!