Tendenz

Tips til skjeggpleie

12 April, 2015

Mann / Senscience / Tendenz

Skjegg er mer trendy enn noen gang. De siste årene har det også blitt mer fokus på styling og vedlikehold av skjegg. Skjegget utgjør faktisk halvparten av stylingen på hodet ditt. For å vedlikeholde det må man trimme, forme og vaske i ny og ne, på samme måte som man gjør med håret.

Her har du noen tips fra oss for å få en vellykket barbering, samt litt inspirasjon!

– Barber deg etter du har dusjet, da er huden både våt og varm, noe som bidrar til at porene i huden åpner seg, og skjegget blir mykere og enklere å kutte. Har du ikke tid til å dusje – hold et håndkle med varmt vann på huden i ca. 1 min, før du barberer deg. Skyll også barberhøvelen i varmt vann før du begynner barberingen.

– En god barberkrem er også viktig for en skånsom og vellykket barbering. Vi kan anbefale Senscience PRO GROOM shaving créme, som er laget for en ekstra myk, komfortabel og tett barbering.

– Begynn barberingen ved kinnene, da får barberkremen bedre tid til å virke på de vanskelige områdene, som f.eks. haka og under nesa.

– Barber med hårene, aldri imot – dette for å unngå nupper, sår og irritasjon

– Etter barberingen – skyll ansiktet for å lukke porene. Bruk en mild aftershave og vanlig fuktighetskrem, for å lindre og roe ned huden. Hvis du har sensitiv hud – Unngå alkoholbasert aftershave.

V15_skjeggpleie111-628x553
V15_skjeggpleie222-628x553
V15_skjeggpleie333-628x446

Bilder: www.newhairstylesidea.com