Tendenz

Quick-fixere til påskehåret.

14 Mars, 2018

Joico / Stylingtips / Tendenz

Endelig kryper gradestokken oppover igjen, vi går lysere tider i møte og påskeferien er rett rundt hjørnet. En ekstra kald vinter kjennes på hud og hår. Her får du tips om quick-fixere til påskehåret på fjellet eller hvordan "preppe" håret til den deilige våren som står for tur.

V18_Skistav

 

V18_KPAK

 

Vinterkulden gir tørt, statisk hår og luesveisen hjelper ikke akkurat på om du sliter litt med statisk hår fra før. Det håret trenger er en rikelig dose med fuktighet! Bytt gjerne ut conditioneren med K-PAK Intense Hydrator når du skal på fjellet. Den gjenoppretter fuktighetsbalansen i håret, pleier og gir god kambarhet. Hårolje er også et perfekt alternativ som roer ned frizzy hår, pleier og gjenoppbygger splittede lengder og spisser. K-PAK Color Therapy oljen kan også brukes i hele håret for den tynger ikke og er UV-beskyttende!

 

V18_MoistureRecovery_BlondeLife

 

Leave-in fuktighetssprayer er redningen for å roe ned brus, floker, statisk hår eller "touch- up" på frisyren før after-ski. Vi anbefaler Moisture Recovery Leave in Moisturizer eller om du er blond; Blonde Life Brightening Veil – som klarner opp blondfargen din, beskytter mot UV-stråler samtidig som den pleier og gir fukt!

 

V18_BeachShake_BodyShake_InstantRefresh

 

Tørrshampoo er et must-have og redningen til luesveisen. Body Shake har en absorberende effekt på fukt og talg og gir fantastisk volum med en tørr finish. Håret ser og føles naturlig ut. Instant Refresh er som en hårparfyme som fjerner all lukt som har satt seg i håret og gir en ren følelse uten rispudder. Har du langt hår er fletter aldri feil under lue eller hjelmen. Qhick- fix -tips før afterski er å ta ut flettene og spraye teksturen flettene har laget med Beach Shake. Den separerer og gir tekstur uten en tørr finish.

V18_ColorButter

 

Til deg som vil skille deg litt ekstra ut, anbefaler vi våre fargesprayer eller Color Butter fargekurer. Fargekurene våre kan du blande ut med conditioneren din til du får den fargen du ønsker deg fra intense - til pastellfarger. Legg inn fargeeffekter og spill i lengder og spisser, eller bruk den i hele håret, virketiden er kun 5 minutter. Husk at det er utgangspunktet på hårfargen som bestemmer sluttresultatet. Hårkurene har en holdbarhet på 5-10 hårvask, mens fargesprayene vaskes ut etter en shamponering.

 

V18_KPAK_300ml

 

Har du litt ekstra tid til egenpleie så unn deg en hårspa etter en lang skitur med K-PAK firetrinnskur. Da får du det optimale innen sunt hår med umiddelbar effekt. K-PAK Clairfying Shampoo renser håret, fyll så opp håret med tapte proteiner med K-PAK Reconstructor og gjenopprette fuktigheten i håret med K-PAK Intense Hydrator. Les mer om fakta om skadet hår og hvordan reparere det her: http://www.tendenz.net/Blogg/HVORDAN-BLIR-HAARET-SKADET