Tendenz

Nye Hår & Skjønnhet – 11. og 12. februar

18 Januar, 2017

Blomdahl / Excellent Edges / HH Simonsen / Interiør / Joico / KMS / Structure / Tendenz

11. og 12. februar kan du oppleve et nytt Hår & Skjønnhet i Oslo Spektrum. Det er visning og faglig påfyll fra KMS og JOICO både lørdag og søndag. Kom også innom oss i loungeområdet som er i salen ved siden av scenen, her vil vi være tilstede for en prat.

01_NM

11. og 12. februar kan du oppleve et nytt Hår & Skjønnhet i Oslo Spektrum.  
Dette blir en helg med faglig påfyll og masse inspirasjon. Vi er tilstedet, få med deg nylanseringen av KMS. Det blir visning på hovedscenen med Simon Miller, International Artist for KMS og vår egen Stian Holter.
Joico lanserer Blond Life denne helgen, bli med og opplev Dennis de Souza, Joico Celebrity Colorist and spokesperson i seminarom 1.
Det er visning og faglig påfyll både lørdag og søndag. Kom også innom oss i loungeområdet som er i salen ved siden av scenen, her vil vi være tilstede for en prat.
Når det gjelder seminaret, har dere mulighet til å bestille plass allerede i forkant slik at dere er sikret plass. Dette gjør dere på frisørmesterforbundets egne hjemmesider, nfvb.no

Sett av helgen- vi gleder oss til å treffe dere!

01_NM3

HOVEDSCENE
Lansering av nye KMS! Bli inspirert av vårt nye design og mulighetene dette vil gi deg i din salong. Vi vil vise en sneak peek av årets kolleksjon på både klipp og styling med international Artist for KMS Simon Miller og Education Manager for KMS Norge Stian Holter. Dette vil du ikke gå glipp av!

LØRDAG 11. FEB
13.00 - 13.20
 
SØNDAG 12. FEB
11.20 - 11.40

01_NM5

SIMON MILLER
International Artist for KMS og mannen
bak The Crooked Fringe Movement.
Simon er opprinnelig fra Los Angeles, men flyttet til New York i 2014 og har i dag sin hovedbase på Akademiet til KMS i New York. Han er med i KMS Global Artistic Team og har vært med på å lage flere av kolleksjonene til KMS. Simon er en urban og kul person som virkelig har masse å gi faglig og ikke minst veldig inspirerende.

STIAN HOLTER
Educational Manager for KMS i Norge
Stian begynte å jobbe for KMS California/ Tendenz Hårpleie AS i 2004. I dag er han ansvarlig for et bredt spekter av kurs og visninger for KMS i inn- og utland, samt at han med jevne mellomrom bidrar med program- og produkt-utvikling globalt. Stian har en pedagogisk fremtoning til frisør-faget og har alltid fokus på god kommunikasjon og kundeservice i salongen.

01_NM4

SEMINARROM 1
LIVE THE BLONDE LIFE….
 
Bli den FØRSTE til å få en eksklusiv introduksjon av BLONDE LIFE av "HOLLYWOODS KING OF COLOR" Denis de Souza.
 
I mars lanser Joico BLONDE LIFE som er et nytt totalkonsept og redningen til blondt hår!
Ved å delta på vårt seminar kan du også bli den første til å få teste ut produktene -vi vil gi ut testerkit til de som kommer på seminaret!
Meld deg på hos NFVB sine egne sider.
 
"DONT MISS OUT!"

LØRDAG 11. FEB
12.00 - 12.40
 
SØNDAG 12. FEB
15.00 - 15.40

01_NM6

DENIS DE SOUZA
Denize de Souza er opprinnelig fra Sao Paulo, Brasil. Han utviklet sin lidenskap for hårfarge og mote i en svært ung alder. Han har selv også jobbet noen år som modell i moteindustrien, før han bestemte seg for å vie all sin tid og "passion" til hår og hårfarge. Han startet i en av de mest prestisjefylte salonger i Los Angeles, John Frieda salong, sammen med verdenskjente colorist Jonathan Gale. Denis har nylig åpnet sin egen salong i West Hollywoord; Mare Salon og jobber i tillegg som Joico`s Celebrity Colorist.

Han er et kjent navn i bransjen for sitt utsøkte talent og noen av kundeklientellet hans består av kjente navn som Olivia Wilde, Zoe Saldana, Milla Kunis, Rachel Bilson, Nicole Richie, Lucy Hale, Ryan Kwanten, Alexander Skarsgård, for å nevne noen. Denis er spesielt kjent for sin signatur fargeteknikk ultra-naturlig "Ipanema Beach Blonde", som han selv har utviklet. Den naturlige sexy, bohemske "looken" har blitt svært populær blant kjendiser og kunder forøvrig. Denis er også lidenskaplig opptatt av hårpleie og at håret er sunt, les sitat: “I have a talent in bringing damaged hair back into shape by using cutting- products and treatments - I don’t think my clients should have to suffer with damaged hair to have it colored!” And that’s why I love JOICO.

Denise  har brukt Joico Colorsystem i mange år, nettopp fordi det er den fargen som gir det sunneste håret til hans kunder og som han mener er den beste fargen å jobbe som artist og fagperson.
 
Det er ikke rart at Denis har en lojal tilhengerskare av trendsettere, for samtidig som han har et skarpt øye for detaljer har han en varm, ærlig, down-to-earth personlighet.

KOM OG MØT HAN PÅ HÅR OG SKJØNNHETSMESSEN!

BARBRO ISLAND
Kurs- og opplæringsansvarlig for Joico. Barbro er veldig kreativ og synes prosessen med å skape kurs er spennende, fra tegnebordet og helt til man står på kurset og presenterer det. Å møte frisører og dele kunnskap er alltid en kilde til inspirasjon. Barbro er nærmest oppvokst i en frisørsalong og har mange års erfaring bak seg.

 

 

Kom innom oss
i loungeområdet
mellom visninger
og seminarer!