Tendenz

Kort & casual med Senscience Proformance

7 Mai, 2015

Mann / Senscience / Stylingtips / Tendenz

Sommerlooken er ikke komplett uten en kul og rufsete frisyre. Ønsker du å gjøre forandringer eller forbedre stilen du har i dag? Trenger du kanskje bare råd for hvordan du kan få et mer langvarig stylingresultat? Dette stylingtipset er en sikker vinner for en rå sommersveis.

Senscience_stylingtips

1. ACTIF MIST

Spray lett over håndkletørt hår og gre gjennom. En god leave-in spray jevner ut porøsiteten i håret så det blir enkelt å fordele stylingen. I tillegg gir den god pleie til et sommertørt hår.

Tips: ACTIF MIST kan også brukes på kroppen som en fuktighetsgivende og forfriskende spray i sommervarmen.

2. CONSTRUCT PASTE

Fordel en liten mengde paste i hele håret og føn det deretter helt tørt. Du vil nå ha et godt grunnlag for en frisyre som holder hele dagen.

3. SHAPE HARD WAX

Varm til slutt opp en passende mengde SHAPE i hendene og fordel det i hele håret for godt hold og naturlig glans. Forme håret frem og opp i front. Har du tynt, fint hår anbefales en liten mengde REFORM istedenfor SHAPE for økt volum, samt ikke å tynge håret med for fete produkter.

Tips: Har du tykt hår, eller hår som lett klapper sammen? Spray gjerne over med en sterk hårspray til slutt for ekstra godt hold og langvarig styling-resultat.

Lykke til!

Foto: mens-hairstyles.com