Tendenz

Hvilken hårkur bør du velge?

3 August, 2017

Joico

Vi feirer at vi er NR 1. på kur og nå kan du gjøre et skikkelig kupp til tørt sommerhår hos din Joico frisør! Det finnes utallige hårkurer å velge blant. Vi har laget en kur-guide som hjelper deg å finne hvilken kur som passer din hårtype!

H17_Joico_harkur_gruppebilde
 
Joico_KPAK_Deep_penetrating_reconstructor

 

 

 

 

 

PROTEINKUR- KÅRET TIL BESTE  HÅRKUR I 16 ÅR! 
K-PAK RECONSTRUCTOR er en proteinkur som gjenoppbygger hele hårstrukturen og bringer håret tilbake til sin opprinnelige sunne tilstand. Anbefales for kjemisk behandlet, skadet hår. Det finnes simpelthen ingen bedre måte å gjenoppbygge et skadet hår på! Anbefales 1-3 ganger i uken. For optimalt resultat i kombinasjon med K-PAK Intense Hydrator på porøst skadet hår.

 
Joico_KPAK_Inense_Hydrator

 

 

 

 

FUKTIGHETSKUR 
 
K-PAK  INTENSE HYDRATOR er for deg som har tørt, skadet, kjemisk behandlet eller naturlig tørt hår. Gjenoppretter fuktighetsbalansen, lukker skjellaget, gir nytt liv til håret, fantastisk glans og kambarhet. Håret blir sterkt, smidig og enkelt å style.

 
Joico_KPAK_Revitaluxe

 

 

 

PROTEIN- OG  FUKTIGHETSKUR
K-PAK REVITALUXE Kombinasjonen av både proteiner og fuktighet gjør denne kuren til en ekte “quick-fix”- perfekt i en travel hverdag.For normalt til tørt, skadet hår som ikke er veldig porøst. Super å bruke istedenfor conditioner i perioder for å ivareta et sunt hår.

 
Joico_Kpak_Color_Therapy_Luster_Lock

 

 

 

KUR FOR FARGEBEHANDLET HÅR- KÅRET TIL BESTE NYE HÅRKUR!
K-PAK COLOR  THERAPY LUSTER LOCK Fremhever – og forlenger fargens holdbarhet, gjenoppbygger, pleier og gir en utrolig glansfull overflate på håret. Inneholder bl.a. argan olje som gir silkemykt hår som er enkelt å gre og style.

 
Joico_BLonde_Life_Brightening_masque

 

 

 

KUR FOR  BLONDT HÅR
BLONDE LIFE  BRIGHTENING MAVQUE Blondinenes favoritt! For normalt eller kjemisk behandlet hår. Gjør blondfargen klar, lys og glansfull ved å fjerne belegg, nøytralisere klor og spor av mineraler som gjør blondt hår matt og gult. Samtidig gir den masse fuktighet, kambarhet og fantastisk glans.

 
Joico_Moisture_Recovery_Treatment_Balm

 

 

 

FUKTIGHETSKUR
MOISTURE RECOVERY TREATMENT BALM For tykt, grovt uregjerlig eller tørt hår. Dette er en intensiv fuktighetskur som gir elastisitet, mykhet og nytt liv til tørt, grovt hår. Håret blir mykt, medgjørlig og fuktighetsrikt. 

 
H17_Joico_hvilken_harkur_skal_du_velge3