Tendenz

Hår og Skjønnhet 16. mars 2019

19 Februar, 2019

Hår og Skjønnhet vil i år fremstå i helt ny drakt og på ny arena, Clarion The Hub i Oslo 
(tidligere Royal Christiania). Det er lagt opp til festivalfølelse, hvor det faglige er i hovedfokus.

H&S-illustrasjon-bredde-1 a

Vi i Tendenz gleder oss til denne helgen og to viktige lanseringer, med Joico og KMS. 
Joico lanserer et gjennombrudd innen hårpleie, nemlig Defy Damage. En ny og unik salongbehandling som forebygger skade på håret med påfølgende produkter til hjemmebehandling. Her vil dere få muligheten både til å se modeller og høre mer om den unike serien både på demoscene og i seminarrommet. 

Opplev KMS sin lansering av STYLECOLOR på demoscenen og standen vår. Med STYLECOLOR kan du på en fleksibel og enkel måte fremheve individuell stil, enten du ønsker en trendy Vintage Blush eller naturlig balayage for en kveld. STYLECOLOR gir deg også en fantastisk mulighet til å teste nyanser på kunder før de tar en permanent fargebehandling. 

Demoscene – 2. etg
11:00 – 11:20 – Defy Damage med JOICO
12:00 – 12:20 – Defy Damage med JOICO
13:30 – 13:50 – STYLECOLOR med KMS

NB! Ingen påmelding

Seminarrom  – 3. etg
15:00- 15:30 Defy Damage presentasjon
15:30- 16:00 Defy Damage presentasjon

NB! Du kan allerede nå melde deg på seminaret som Joico skal ha, det er begrenset med plasser.
Dette gjør du på nettsiden til Norges Frisørmesterforbund.

 

NB! Vi oppfordrer alle til å gå inn på Norges Frisørmesterforbund og forhånsdskjøpe billetter
til messen. Da vil du få oppdatert informasjon om hva som skjer denne dagen både i forkant
og underveis.

JOICO_Har_Skjonnhet

Hva vil foregå hvor:

Seminarrommet:

Joico lanserer denne helgen et gjennombrudd innen hårpleie: Defy Damage. En ny unik salongbehandling som forebygger skade på håret med påfølgende produkter til hjemmebehandling. 

Gjennombruddet vil sette en ny standard for frisør og kunde. Salongbehandlingen heter; Defy Damage ProSeries, og er et to-trinnsystem som brukes i forbindelse med kjemisk behandling hos frisør. ProSeries 1 er en bond-protecting color optimizing spray og en sann innovasjon innen hårpleieindustrien. Denne type aerosolspray er først ute på markedet og vil forandre frisørenes hverdag. 

Dere vil få en kort presentasjon om hva som gjør Defy Damage så unikt. Vi vil demonstrere og vise modeller, som dere har mulighet til å se og kjenne håret på. Kanskje er DU en av de heldige som får med deg et testerkit hjem og mulighet til å teste ut Defy Damage!  Da må du sikre deg en plass på møterommet på en av de oppsatte tidene vi har der. Vi trekker ut noen tilfeldige vinnere i publikummet etter hver presentasjon.

 

Demoscene

Kom innom demoscenen når Joico har tid der. Her vil dere komme nært på når vi demonstrerer og viser hvordan du kan bruke produktene og hvilke fantastiske resultat man oppnår. Under presentasjonen i møterommet vil dere få se sluttresultatene på modellene og etter presentasjonen skal dere få ta og føle hvor fantastisk håret er.

See it. Feel it. Believe it. 

KMS_Har_Skjonnhet

KMS brings you COLOR!
Kom og opplev våre nye STYLECOLOR – det ultimate tilbehøret på demoscenen eller standen vår. Stian Holter (Education Manager KMS) viser fleksible og enkle måter å fremheve individuell stil, enten du ønsker en trendy Vintage Blush eller naturlig bayalage for en kveld. STYLECOLOR gir deg en fantastisk mulighet til å teste nyanser på kunder før de tar en permanent fargebehandling. Sprayen er enkel å påføre og enkel å fjerne. Fargen shamponeres ut og smitter ikke over på klær eller i kontakt med vann. Vi garanterer at du blir revet med av de uendelige fargerike mulighetene disse sprayene inviterer til. 

BLUE TODAY? BLONDE TOMORROW? 
DOESN'T MATTER. STYLECOLOR MATTERS.

NB! Vi oppfordrer alle til å gå inn på Norges Frisørmesterforbund og forhånsdskjøpe billetter til messen. Da vil du få oppdatert informasjon om hva som skjer denne helgen.