Tendenz

Gå ikke glipp av høstens første frokostmøte!

22 August, 2018

Joico / Tendenz

Kombinasjonen av faglig påfyll og frokost før jobb har tatt helt av i flere bransjer og nå ønsker vi å tilby det samme i vår bransje.

H18_HealthyMonday

Mandag 3. september kickstarter vi mandagen din i våre nye flotte lokaler med en Fresh Start hvor du får med deg det siste hotte innen bransjen og en sunn frokost – helt gratis. Vi fortsetter med Healthy Monday en gang i måneden fremover.

Healthy Monday 3. september vil temaene være:

  • Banebrytende fargenyhet som gjør hverdagen din enklere
  • Bli den første til å se nye Structure by JOICO
  • Fargeteknikker på farten
  • SoMe – hvordan få din instagramkonto til å vokse
H18_HealthyMonday2

Smakebit på høstens nyheter:
LumiShine lanserer en ny banebrytende fargeserie som garantert vil lette hverdagen din og du vil få se den før mange andre. Structure by Joico relanseres i helt ny drakt og vi introduserer spennende nyheter. Oktober blir JOICO sin blonde måned med produktnyheter som ikke finnes på markedet fra før og som garantert blir en ny hit i salgshyllene. Bestselgerserien Blonde Life kommer med nye fantastiske lysfarger som passer perfekt til den skandinaviske kunden.

Fargeteknikker på farten:
Work smarter not harder betyr jo rett og slett større inntjening.
Vår egen dyktige Barbro Island Larsen gleder seg til å vise dere enkle og effektive fargeteknikker som gir nydelige resultater. Hun vil blant annet vise dere en rootstretch, i tillegg til hvordan du enklest og mest mulig effektivt kan friske opp blasse lengder og hårfargen etter sommeren.

H18_HealthyMonday3

SoMe – hvordan få din instagramkonto til å vokse:
Sosiale medier har aldri vært viktigere enn det er i dag og enda viktigere blir det. Vår bransje's mest populære plattform Instagram gir deg muligheten til å markedsføre både deg og salongen din – uten kostnad. Vår sosiale medieansvarlig Lene Taftø gir deg 5 hete tips til hvordan du kan få din Instagramkonto til å vokse og hvordan du kan bruke kontoen til å tiltrekke deg nye kunder.

Du vil ikke gå glipp av høstens første frokostmøte i våre nye flotte lokaler!

Meld deg på direkte til vårt kundesenter på tlf: 22 92 50 00

Kursnummer: 33747
Pris: gratis
Tid: 0830-0930
Adresse: Tendenz Hårpleie, Holtegt. 26, 0355 Oslo

NB! 2 dagers avbestillingsfrist. Om man ikke møter opp, belastes kr. 200,-