Tendenz

EN HELT NY FARGESERIE FRA LUMISHINE

30 August, 2018

Joico / Tendenz

Nå kan du enkelt gå fra lys til mørk uten å måtte forpigmentere håret først.
LumiShinefamilien utvides med en helt ny fargeserie; Dimensional Deposit Demi-Permanent Crème Color! 

Denne serien gir deg mulighet til å leke med dybder og effekter, lage "naturlig" ettervekst, nøytraliser bort uønskede nyanser eller gå enkelt fra lys til mørk uten å måtte forpigmentere håret først. Fargene er helt i tråd med dagens trendbilde hvor vi ønsker et mest mulig naturlig fargeresultat med vakre dimensjoner, i tillegg til et sunt og vakkert hår.

H18_DD_color2

Vi er stolte over å presentere en helt ny ammoniakkfri fargeserie fra LumiShine, nemlig LumiShine Dimensional Deposit Crème Color. Fargeserien er demi-permanent og er det perfekte valget dersom du ønsker å tilføre dybder, nyansere eller gjøre håret mørkere i en og samme behandling.

H18_DD_color6

 

H18_DD_color7

 

TIPS: Når man skal legge mørke effekter eller gå mørkere i et blondt og porøst hår, anbefales det å påføre fargen i lengdene i de siste 5-15 minuttene av virketiden.  

Det kan være lurt å formulere en lysere fargeresept til porøse lengder og spisser, for eksempel:

  • Bruk 6NG i etterveksten og håret som ikke er porøst
  • Tilfør 9NG i blandingen til lengder og spisser (2/3 6NG + 1/3 9NG)
H18_DD_color3

 

BRUKERVEILEDNING OG RESULTATER VED TONING, NØYTRALISERING OG MØRKE EFFEKTER

Med LumiShine Dimensional Deposit Demi-Permanent Crème Color trenger man ikke å forpigmentere håret for å gjøre det mørkere. Du kan gjøre håret mørkere i en prosess takket være den varme basen med pigmenter som er brukt i denne unike fargeserien.

H18_DD_color9

 LUMISHINE KOMMER MED 20 NYDELIGE NYANSER

H18_DD_color4
H18_DD_color8

*På lyseblonde hår vil ask dominere og resultatet kan derfor bli matt og grønnaktig. Vi anbefaler derfor ikke NA på blonde hår.   

ETTERBEHANDLING

Skyll håret nøye etter en fargebehandling. Shamponer med JOICO K-PAK Color Therapy Shampoo, massèr godt ut i lengdene og skyll grundig. Håndkletørk håret før du avslutter med K-PAK Color Therapy Conditoner eller K-PAK Color Therapy Luster Lock. Håndkletørk håret før du styler med dine favorittprodukter fra JOICO.

Gled dere til å teste disse herlige nyhetene fra LumiShine!
Klikk her for å se fargene i vår webshop. 

 

H18_DD_color5