Tendenz

EFFORTLESS STYLE – Style Primers

1 Mars, 2018

KMS / Tendenz

Metropolen Melbourne huser de mest trendy restaurantene, et livlig natteliv og et sofistikert kunstmiljø. Melbourne er et episenter for stil. Men Australias nest største by er fremfor alt typisk australsk. Den milelange kysten langs Port Phillip Bay er en lekeplass for surfere og utendørsentusiaster.

Stil er viktig, men også funksjonalitet. Den uformelle og avslappede stilen går aldri av mote uansett årstid. Det er dette som gjør Melbourne så unikt. Denne flotte uanstrengte stilen fra Melbourne er fanget opp på catwalks og gatene i byer rundt om i verden. Den har en forfriskende autentisitet – og er aldri kjedelig. Stilen ser tilfeldig ut, men det  er åpenbart at STYLE MATTERS i Melbourne.

V18_KMS_Style_Primers_Effortless_Style7

3 TRINN FOR INTENSIV PLEIE OG ENKLERE STYLING
Vi utviklet våre nye START produkter med inspirasjon fra  Melbournes uanstrengte stil. Vi bruker mye tid på å kjempe imot vår naturlige hårstruktur,  enten håret er for fint, uregjerlig, tørt eller skadet. Våre NYE Style Primers er intuitive og enkle å bruke. En rask  salongbehandling forbedrer hårstrukturen og danner et varig grunnlag for styling, med et resultat som varer opptil 7 hårvask.  Etter salongbehandlingen kan du vedlikeholde og forlenge resultatet hjemme, ved hjelp av Style Primers 75ml. 
IT’S THE EASY, EFFORTLESS WAY FOR THE GREAT STYLE YOU’VE BEEN LOOKING FOR.

 

V18_KMS_Style_Primers_Effortless_Style

 

NEXT-LEVEL VOLUME 
Idas look starter med ADDVOLUME Style Primer som gjør at tynt, fint hår ser og føles mer fyldig ut fra rot til spiss. Den gir den perfekte prepp for voluminøse frisyrer og forenkler stylingen.

V18_KMS_Style_Primers_Effortless_Style2

 

ULTIMATE REPAIR 
Tonys look starter med MOISTREPAIR Style Primer som reparerer skjellaget slik at håret føles sunt. Den gjenoppretter fuktighetsbalansen og bedrer elastisiteten i håret slik at det er enkelt å style.

V18_KMS_Style_Primers_Effortless_Style3

 

INTENSE SMOOTHING 
Evelines look starter med TAMEFRIZZ Style Primer for intensiv oppbygging av skadet, uregjerlig hår. Den gir dyptvirkende pleie og mykgjør for enklere styling.

V18_KMS_Style_Primers_Effortless_Style4