Tendenz

6 produkter som gjør at du unngår hårkrise i ferien!

6 Juli, 2017

I ferien er det deilig at ting er enkelt, også håret - men vi vil jo se smashing ut! Samtidig kan vi ikke pakke med oss alt vi har tilgang til hjemme. Her er noen tips om hvilke type produkter du bør ha med deg på sommerferien som unngår hårkriser som grønnskjær og brusete tørt strandhår!

Blogg bilde

 

1. ETT PRODUKT ISTEDENFOR TO!

Enklere blir det ikke på tur. Co+Wash passer til hele familien. Sol og sjø gjør håret tørt og trått. Co+Wash Moisture gjør håret fuktighetsrikt, glansfullt og mykt. I tillegg er det kun ett produkt som gjør jobben istedenfor to! 

Cowash

2. UNNGÅ MISFARGET HÅR

K-PAK Clarifying Shampoo renser effektivt bort rester av klor og saltvann som legger seg som et belegg på håret. Klor gir ofte et uheldig grønnskjær i håret.

Er du blond, bør du gå for Blonde Life Shampoo som har de samme rensende egenskapene som nevnt over, samtidig som den fremhever en klar og glansfull blond farge.

V17_Blondes_blogpost2

 

3. SLUKK TØRSTEN TIL TØRT SOMMERHÅR

Slukk tørsten til tørt sommerhår med K-PAK Intense Hydrator. Den fyller hele håret med fuktighet fra innerst til ytterst og gir silkemykt glansfullt hår.

Er du blond, anbefales Blonde Life Treatment Masque. I tillegg til å tilføre fuktighet fremhever den klarheten i den blonde fargen din og du unngår at blondt hår gulner og blir blast.

Strand

4. BEACH LOOKEN

Om sommeren skal stylingen gå rask og enkelt. Hair Shake er et flytende pudder som gir masse volum og den perfekte,  sexy beach looken! Den kan brukes i både vått og tørt hår og passer alle hårtyper. Shake it off!

twenty20_181dc01d-2bbf-486b-9648-1e13fae7cae9

5. HÅRKOLLAPS I LUFTFUKTIGHET

Ved høy luftfuktighet lever ofte håret sitt eget liv og det ikke lett å få stylingen til å vare. Avslutter du med Humidity Blocker, legger den seg som et beskyttende skjold rundt hvert hårstrå og du bevarer frisyre og form mye lenger!

 

6. SOLBESKYTTELSE

Vår nye Blonde Life Veil er en ekte multitasker! Den beskytter håret mot solen, samtidig den gir pleie, fuktighet, kambarhet og glans - prefekt i strandbaggen! Den er også varmebeskyttende og beskytter blondt hår mot å gulne og bli blast.

morgan-sessions-543

Bilder/ kreditering:

http://bigabigabriela.blogspot.no/2015/08/dicas-de-fotos-para-tirar-na-praia.html

http://www.imgrum.org/media/749781165966546836_175498508