Tendenz

1 klipp – 3 stylinger med KMS California

23 Februar, 2016

KMS / Mann / Stylingtips / Tendenz

Husker du å vise herrekunder forskjellige stylingmuligheter når de sitter i frisørstolen? Akkurat som kvinner liker også mange menn å variere stil etter anledning, humør, hverdag og fest. Med stylingprodukter og verktøy kan de fleste frisyrer varieres både i form av form, tekstur og matt eller blank finish. HH Simonsen Go Mini serien passer perfekt til menn som ikke har mye erfaring med å bruke stylingjern. 

Her får du inspirasjon til hvordan en klipp kan styles i tre forskjellige stiler.

V16_1klipp_3stylinger45_2
V16_1klipp_3stylinger46
H15_upolert_volum5

Bruk CURLUP perfecting lotion til å klemme opp teksturen i håret. La håret lufttørke. Forsterk krøllen i noen partier ved å påføre FREESHAPE hot flex spray for varmebeskyttelse og bruke en ROD fra HH Simonsen til å definere noen av krøllene. Form håret med HAIRPLAY playable texture for et fleksibelt, lekent hold.

 
V16_1klipp_3stylinger42

Påfør CURLUP leave-in conditioner i håndkletørt hår for spenst og fuktighet. Fordel deretter HAIRPLAY gelwax for hold som en gele og fleksibilitet som en voks. Dette gir frisyren et blankt resultat. Føn bølger i overhåret. Husk ansats i hårfestet i front og ut fra skillen. Spray HAIRSTAY maximum hold spray over for hold og et blankere resultat. Dette beskytter også mot luftfuktighet.

 
V16_1klipp_3stylinger44_2
V16_1klipp_3stylinger48

Spray ADDVOLUME body build detangler i håndkletørt hår for pleie og volum. Gre gjennom. Påfør ADDVOLUME volumizing spray for volum og et naturlig hold, og føn håret med Denman børste. Bruk et stylingjern for å forsterke det glatte uttrykket og redusere rundhet. Frisyren styles med HAIRPLAY playable texture for et løst og naturlig resultat. 

 

 Hår: Stian Holter Modell: Noah / EB Models