Tendenz

Velkommen til kurs

Velkommen til kurs

Blomdahl / Excellent Edges / Joico / KMS / Kurs / Mann / Senscience / Structure / Stylingtips / Tendenz

Hos oss i Tendenz Hårpleie er kunnskap en av de viktigste tingene for å oppnå suksess. Vi tilbyr et bredt spekter av kurs, for at du skal være oppdatert og ha mulighet til å videreutvikle deg som frisør. Det stilles høye krav til kreativitet, profesjonalitet, produktkunnskap og det å skape den gode kundeopplevelsen, og du som frisør blir aldri ferdig utlært. Dette ønsker vi å oppnå sammen med dere.

Les mer →

Tips til skjeggpleie

Tips til skjeggpleie

Mann / Senscience / Tendenz

Skjegg er mer trendy enn noen gang. De siste årene har det også blitt mer fokus på styling og vedlikehold av skjegg. Skjegget utgjør faktisk halvparten av stylingen på hodet ditt. For å vedlikeholde det må man trimme, forme og vaske i ny og ne, på samme måte som man gjør med håret.

Les mer →

Preppeguide

Preppeguide

Joico / KMS / Senscience / Structure / Stylingtips / Tendenz

De fleste vet at man først trenger en god foundation og “base” på huden, for å få best mulig resultat når man sminker seg. Huden blir jevnere, får finere glans og makeupen sitter bedre og lengre. Det samme gjelder håret!  

Les mer →

Kort & casual med Senscience Proformance

Kort & casual med Senscience Proformance

Mann / Senscience / Stylingtips / Tendenz

Sommerlooken er ikke komplett uten en kul og rufsete frisyre. Ønsker du å gjøre forandringer eller forbedre stilen du har i dag? Trenger du kanskje bare råd for hvordan du kan få et mer langvarig stylingresultat? Dette stylingtipset er en sikker vinner for en rå sommersveis.

Les mer →